Ίαν Στρατής: «Ήμουν κατά των talent shows και είπα θα δείξω τον μαλ… εαυτό μου γιατί…»

Ίαν Στρατής

«Δεν στεναχωρήθηκα που δεν βγήκα νικητής του X Factor. Γιατί; Για ένα...»

Λίγους μήνες μετά το X Factor ο 24χρονος Ίαν Στρατής, έχοντας πάρει απόσταση από το talent show και όλη την τρέλα που ακολούθησε, μίλησε στο Έτοιμο το πρωινό για όλα. Πώς είδε τη συμμετοχή του, πώς ένιωσαν οι γονείς του για αυτό, τι είπε για την στιγμή που κατέβασε και εκείνος το παντελόνι του και τι είπε για τη σχέση του;

Το X Factor
[dfp_ads id=236982]

«Νομίζω ότι έχουμε περάσει την περίοδο που ήθελα να ηρεμήσω λίγο και να σκεφτώ κάποια πράγματα με το X Factor ήταν πολύ τρέλα εκεί πέρα. Τώρα νομίζω ότι είμαστε σε περίοδο δημιουργίας. Δεν με επηρέασαν τα σχόλια. Ένας μουσικός δεν ακούει ποτέ τόσο πολύ τον άλλον. Έτσι κι αλλιώς θα κάνει αυτό που θέλει αυτός και θα γράψει αυτό που θέλει αυτός και έτσι εκφράζεται. Δεν πίστεψα ποτέ ότι θα το πάρω πάνω μου, πρέπει να το έχεις μέσα σου αυτό. Αντιμετώπισα τα αρνητικά σχόλια με άγνοια. Το όνειρο μου ήταν πάντα να γίνω διάσημος για τη μουσική μου. Ήμουν κατά των talent shows και ίσως για αυτό φέρθηκα έτσι. Ότι δηλαδή δεν μου άρεσε και ήθελα να πάω αντίθετα σε όλο αυτό. Και από την αρχή έλεγα προφανώς και όχι, δεν θα δείξω πως είμαι αληθινά. Γιατί να δείξω άλλωστε; Θα δείξω τον μαλ… εαυτό μου. Δεν έδειξα τον αληθινό εαυτό μου στο X Factor γιατί έτσι θα ήμουν βαρετός. Όχι. Ήθελα να πάω αντίθετα στο ρεύμα και πήγα και νομίζω τα πήγα καλά.

Το κατέβασμα του παντελονιού του

«Στην τηλεόραση έχουν βγει και πιο γυμνοί από εμένα, δεν χρειαζόταν να κατεβάσω το παντελόνι μου για να δει η άλλη το μποξεράκι μου και να πει ω!»

Οι γονείς του

«Οι γονείς μου ήταν πολύ υπερήφανοι για τη συμμετοχή μου στο X Factor. Περίμεναν να βγω νικητής. Κι εγώ. Δεν στεναχωρήθηκα. Γιατί; Για ένα αυτοκίνητο; Δεν νομίζω ότι μετρά πολύ αυτό στη μουσική.»

Η σχέση του

«Με τις γυναίκες τα πάω μια χαρά και πριν το X factor και μετά. Είμαι σε σχέση 8 μήνες. Είναι 23 χρονών.»