Ίαν Στρατής: «Αν είχα δικαίωμα επιλογής στο X Factor, θα διάλεγα την ομάδα…»

Ίαν Στρατής

Τι λέει για τους κριτές του X Factor και τον Σάκη Ρουβά;

Ο 23χρονος Ίαν Στρατής διαγωνίζεται στο X Factor, στην ομάδα των Αγοριών κάτω των 25 του Γιώργου Θεοφάνους και έχει ξεχωρίσει για την «τρέλα» που κουβαλά και τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του, που κάνει κάποιους να τον χαρακτηρίζουν «ψώνιο».

«Δεν είμαι ψώνιο. Απλώς αντιμετωπίζω τα πράγματα με ειλικρίνεια και λέω την αλήθεια. Μπορεί να είμαι απόλυτος σε κάποιες απόψεις μου, αλλά όταν με ρωτούν λέω πάντα τη γνώμη μου. Δεν ξέρω πως φαίνομαι και τι βγάζω προς τα έξω, αλλά δεν είμαι έτσι. Είμαι παιδί της παρέας, για τους φίλους μου κάνω τα πάντα και είμαι δοτικός με τους ανθρώπους» δηλώνει ο ίδιος στο Πρώτο Θέμα και την Σοφία Χουντάση.

X Factor – Chair Challenge: Κλώτσησε το σταντ του μικροφώνου ο Ίαν! Η παρατήρηση του Θεοφάνους και η απόφαση του!

Και όντως έτσι είναι καθώς μπορεί να εξακολουθεί να βρίσκεται στο show και να θεωρείται φαβορί, ωστόσο δεν διστάζει να πει την άποψη του για τους κριτές, αλλά και τον παρουσιαστή του X Factor, Σάκη Ρουβά…

  • «Ο Σάκης είναι καλό παιδί, έξυπνος και ευρηματικός. Ως καλλιτέχνης μου άρεσε παλιά, σήμερα όμως δεν μου αρέσει..»
  • «Ο Θοδωρής Μαραντίνης είναι καλό τυπάκι, αλλά δεν μου αρέσουν οι Onirama, όπως δεν μου αρέσει και η μουσική της Πέγκυς Ζήνα. Αλλά είναι κομπλέ άτομα.»
  • «Αν είχα επιλογή ομάδας, θα διάλεγα την Τάμτα. Πιστεύω ότι είναι πιο κοντά μου επικοινωνιακά. Για τον Γιώργο Θεοφάνους είχα άλλη εικόνα, αλλά παραδόξως επικοινωνούμε καλά.»

Δείτε εδώ όλα τα νέα για το X Factor!