Ίαν Στρατής: «Δεν μπορώ να το λύσω μόνος μου, θα το λύσω στην ψυχοθεραπεία»

Ίαν Στρατής

"Είναι ένας πολύ σημαντικός ρόλος αυτός του πατέρα. Είναι σαν να έχω δύο ζωές πλέον", εξομολογείται ο τραγουδιστής.

Συνέντευξη στην κάμερα του Happy Day και τη δημοσιογράφο Όλγα Λαφαζάνη παραχώρησε ο Ίαν Στρατής. Ο νεαρός ηθοποιός και τραγουδιστής θυμήθηκε στιγμές από την παιδική του ηλικία, ενώ εξομολογήθηκε τη βοήθεια που έχει λάβει από την ψυχοθεραπεία και τις απαιτήσεις που έχει πλέον ο ρόλος του πατέρα στη ζωή του.

«Στο σχολείο κάποιοι δάσκαλοι με λάτρευαν και κάποιοι όχι, γιατί τους έκανα τη ζωή δύσκολη. Η μαμά μου έκανε εγχείρηση στις φωνητικές της χορδές όταν εγώ ήμουν μικρός, γιατί ήμουν πολύ ζωηρός και φώναζε συνέχεια. Ήμουν ντροπαλό παιδί αλλά και εσωστρεφές ταυτόχρονα», δηλώνει ο Ίαν Στρατής.

«Ο εαυτός μου με μπερδεύει, δεν μπορώ να το λύσω μόνος μου. Για αυτό πηγαίνουμε σε ειδικούς, για να μας βοηθήσουν. Έχω πάει σε ψυχοθεραπευτή, λόγω χρόνου όμως, δεν συνέχισα. Ο ψυχοθεραπευτής με είχε βοηθήσει αρκετά αλλά και η σύντροφός μου (Μαίρη Συνατσάκη), η οποία έχει σπουδάσει ψυχολογία. Δεν έχω διαγνωστεί με ΔΕΠΥ, αλλά πιστεύω ότι έχω», παραδέχεται αμέσως μετά.

«Είναι ένας πολύ σημαντικός ρόλος αυτός του πατέρα. Δεν θα μπορούσα ποτέ να με σκεφτώ μέσα σε αυτό, αλλά αφού έγινε έχει κυριεύσει τη ζωή μου, είναι σαν να έχω δύο ζωές πλέον. Ό,τι και να κάνω είναι στην εξίσωση πάντα αυτό. Παρ’ όλα αυτά, δεν νιώθω ότι πιέζομαι ως πατέρας», εξομολογείται ο Ίαν Στρατής στην κάμερα του Alpha.