Η Ζωή Κρονάκη έδωσε την… σκυτάλη με συγκίνηση στη Τζένη Θεωνά

Ζωή Κρονάκη

"Θέλω να πω πως είμαι πολύ συγκινημένη, αλήθεια" ομολόγησε η Ζωή Κρονάκη.

Σε νέο ρόλο θα βρεθεί η Τζένη Θεωνά μιας και η Ζωή Κρονάκη άφησε την εκπομπή «Μαμα-δες» στην ΕΡΤ2 για την εκπομπή «Δύο στις 1» στην ΕΡΤ1. Το απόγευμα του Σαββάτου, λοιπόν, έφτασε η ώρα οι δύο κυρίες να βρεθούν τηλεοπτικά και οι τηλεθεατές να παρακολουθήσουν την παράδοση της σκυτάλης.

Ειδικότερα, η Ζωή Κρονάκη θέλησε αρχικά να πει δυο λόγια καρδιάς στο τηλεοπτικό κοινό. «Μετά από δυο χρόνια που οι Μαμα-δες μπήκαν στη ζωή μου, μπήκαν στη ζωή σας, αγαπήθηκαν πάρα πολύ από εμένα και όλη την ομάδακαι αγαπήθηκαν πάρα πολύ από εσάς, για μένα αυτός ο κύκλος ο υπέροχος κλείνει. Η αλήθεια είναι ότι το ταξίδι ήταν μοναδικό όπως μοναδικό είναι και το ταξίδι της μητρότητας. Εμείς ούτως ή άλλως τα λέμε κάθε Σάββατο και Κυριακή στην ΕΡΤ με τον Δημήτρη Γιατζόγλου. Στο σημείο αυτό θέλω να παραδώσω τη σκυτάλη σε μια νέα μαμά, σε ένα υπέροχο κορίτσι, σε μια γυναίκα με άποψη και πολύ καλή ηθοποιό που μέσα από την καρδιά μου χαίρομαι που εκείνη θα συνεχίσει τις Μαμα-δες. Ας υποδεχθούμε την Τζένη Θεωνά».

«Θέλω να πω πως είμαι πολύ συγκινημένη, αλήθεια, γιατί όλο αυτό το εγχείρημα ξεκίνησε ως ένα βρεφάκι και πήγε πολύ καλά και αγαπήθηκε».

«Νιώθω τεράστια χαρά και τύχη, το θέμα άλλωστε είναι ανεξάντλητο! Όλοι είμαστε παιδιά κάποιου, κάποιοι επιλέξαμε να γίνουμε και γονείς και έχουμε πάρα πολλά να πούμε ακόμα» παραδέχθηκε, μέσα σε όλα, η Τζένη Θεωνά που στο εξής θα παρουσιάζει την εκπομπή «Μαμα-δες» στη δημόσια τηλεόραση.