Η Ζέτα Μακρυπούλια τα είπε ΟΛΑ για την κόντρα της με τον Γιάννη Λάτσιο

Πώς σχολίασε το γεγονός ότι ο Αργύρης Αγγέλου την αποκαλούσε συνεχώς "Ζετάκι";

Μετά την κόντρα, που πήρε άλλη διάσταση αυτή τη φορά, στην πρεμιέρα του Dancing With The Stars, μεταξύ Ζέτας Μακρυπούλια και Γιάννη Λάτσιου, η παρουσιάστρια του show πέρασε το κατώφλι του ΟΛΑ ΜΠΑΧΑΛΟ και δέχθηκε τις καταιγιστικές ερωτήσεις του Θέμου Αναστασιάδη και του Βαγγέλη Περρή. Η Ζέτα ανέφερε πως «τον έχω συνηθίσει τον Γιάννη, σαν αστεία τα παίρνω αυτά», ενώ τόνισε ότι η ίδια δεν μίλησε άσχημα.

Σε παρατήρηση των δύο παρουσιαστών ότι τα σχόλια του Γιάννη Λάτσιου ήταν προσβλητικά, η Ζέτα Μακρυπούλια είπε: «Ήταν λίγο προσβλητικό; Δεν πειράζει θα το δεχτώ. Ο Γιάννης είναι ένας άνθρωπος που έχει χιούμορ. Πιστεύω ότι θα πει πολλά ακόμα». Επιπλέον, η Ζέτα τόνισε πως το show δεν πρόκειται να ακολουθήσει τη συνταγή των καβγάδων διότι δεν είναι κάτι που το έχει ανάγκη.

Ο Θέμος και ο Βαγγέλης ρώτησαν την Ζέτα Μακρυπούλια και για τον Αργύρη Αγγέλου που την αποκαλούσε σε όλη τη διάρκεια της βραδιάς «Ζετάκι». «Με ξέρει πάρα πολλά χρόνια, είχε και άγχος…», σημείωσε η παρουσιάστρια, η οποία ωστόσο, μετά την επίσκεψή της στο ΟΛΑ και τις επισημάνσεις που της έγιναν είπε ότι θα ξανασκεφτεί το θέμα της κόντρας.

Δείτε το βίντεο:

http://www.youtube.com/embed/YUAwgz4rGZg

Διαβάστε ακόμα:

Μενεγάκη για Λάτσιο: «Ο Γιάννης ένιωσα ότι ενοχλήθηκε αυτή τη φορά»

Όλα όσα έγιναν στην πρεμιέρα του «Dancing with the stars»!