«Η Ζέτα Δούκα είχε καταρρεύσει πάνω στη σκηνή»

Δώρα Χρυσικού

Όσα λέει η Δώρα Χρυσικού για αυτά που συνέβησαν εκείνη της σεζόν στο θέατρο, ανάμεσα στην Ζέτα Δούκα και τον Γιώργο Κιμούλη.

Ντόμινο αποκαλύψεων προκάλεσε η δημόσια εξομολόγηση που έκανε η Ζέτα Δούκα στο Mega, δηλώνοντας πως ο Γιώργος Κιμούλης άσκησε πάνω της ψυχολογική και λεκτική βία. Η Δώρα Χρυσικού, η οποία συμμετείχε εκείνη τη σεζόν στο ίδιο θεατρικό έργο, επιβεβαίωσε την καταγγελία της Ζέτας Δούκα, με δηλώσεις της στην εκπομπή Ευτυχείτε.

«Η Ζέτα Δούκα δεν κατήγγειλε τίποτα ψευδές και τίποτα υπερβολικό, είπε την αλήθεια. Υπήρχαν περιστατικά και με τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές, αλλά στην Ζέτα ήταν πολύ πιο άγριο το τοπίο. Ήταν μια συνεργασία άσχημη από κάθε πλευρά. Η Ζέτα κατέρρευσε πάνω στη σκηνή. Προσωπικά εγώ την πήρα και την πήγα με τον Νίκο στο σπίτι της», είπε η Δώρα Χρυσικού και συνέχεισε:

«Όταν βλέπω έναν άνθρωπο να αμφισβητεί την κλοτσιά, τα βρισίδια, ότι την σαμπόταρε σε κάθε παράσταση, ότι της έβγαινε από αλλού στην κουίντα, ότι της έλεγε άλλα λόγια, ότι σε σκηνές συγκεκριμένες την άφηνε έκθετη».