Η Ζενεβιέβ Μαζαρί μια… άλλη στο Asia Express

Asia Express

Την πιο εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε η Ζενεβιέβ Μαζαρί στο Asia Express!

Στο Asia Express και το πλευρό του Πέτρου Πολυχρονίδη βρίσκεται η Ζενεβιέβ Μαζαρί σε αυτό το πρώτο μισό της τηλεοπτικής σεζόν μέσα από το πρόγραμμα του STAR. Η γνωστή μας Ζενεβιέβ από το ριάλιτι μόδας GNTM έρχεται κάθε εβδομάδα να απλώσει τηλεοπτικά νέες πτυχές της προσωπικότητας.

Έτσι ακριβώς λοιπόν, το βράδυ της Παρασκευής και στο νέο επεισόδιο του ταξιδιωτικού ριάλιτι, η Ζενεβιέβ Μαζαρί επιφύλασσε μια έκπληξη στο τηλεοπτικό κοινό.  «Σύμφωνα με τη μυθολογία, τα Αψάρα είναι πανέμορφα θυληκά πλάσματα που κατεβαίνουν από τον παράδειστο στην γη για να διασκεδάσουν βασιλιάδες και θεούς με τον μαγευτικό τους χορό».

«Το κύριο χαρακτηριστικό του χορού που υπάρχει τους τελευταίους δέκα αιώνες είναι οι κινήσεις των δαχτύλων και των χεριών. Υπάρχουν πάνω από 1500 κινήσεις, οι οποίες με τον συνδυασμό τους αφηγούνται ιστορίες βουδισμού και ινδουισμού» τόνισε χαρακτηριστικά η Ζενεβιέβ Μαζαρί στην κάμερα του Asia Express στο STAR.

Φυσικά, όπως εξηγεί κάθε τι άλλο στο ταξιδιωτικό ριάλιτι, η Ζενεβιέβ Μαζαρί προσπάθησε να ακολουθήσει τα βήματα των ειδικών!