Η Υρώ Μανέ «πρόδωσε» τη σχέση που έχει με τον ποδοσφαιριστή Σαντιό Μανέ

Υρώ Μανέ

Τι συνδέσει την Υρώ Μανέ με τον άσσο της Λίβερπουλ;

Την Υρώ Μανέ φιλοξένησε το βράδυ της Τρίτης ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο πλατό του The 2night Show στον ΑΝΤ1. Η γνωστή ηθοποιός, που την φετινή σεζόν πρωταγωνιστεί στη σειρά «Η Φαμίλια» μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ, Σαντιό Μανέ.

Ο 29χρονος Σαντιό Μανέ είναι Σενεγαλεζος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται ως αριστερός πλάγιος μέσος για λογαριασμό της Λίβερπουλ και της Εθνική Σενεγάλης. Βικιπαίδεια

Ειδικότερα, η Υρώ Μανέ σημείωσε πως «το Μανέ είναι το πραγματικό μου επώνυμο και ελληνικότατο». Όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανέφερε τον ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ, η ηθοποιός πρόσθεσε με χιούμορ «ναι, ένα σκουρόχρωμα ξαδελφάκι μου! Καταπληκτικός, υπέροχος ποδοσφαιριστής.

«Τον ξέρω, πως δεν τον ξέρω… Αφού μου στέλνανε φοβερά αστεία στα social media» πρόσθεσε η ηθοποιός στο βραδινό talk show του ΑΝΤ1. «To επίθετο μου έρχεται η καταγωγή του από την Γαλλία. Μπορεί και ο ποδοσφαιριστής να είναι γαλλικής καταγωγής. Το επίθετο είναι από τις αποικίες. Έχει δύο περιπτώσεις. Η μία είναι πως είναι γαλλικό και η άλλη είναι, επειδή έχουμε καταγωγή από την Χίο, πως οι Γενουάτες είχαν το ιταλικό Μανέσι. Λένε, τώρα, ότι το έκοψε και υπήρχε μια σύντμηση του ονόματος και κατέληξε εκεί».

Παράλληλα, η Υρώ Μανέ αντέκρουσε με χιούμορ και τη σύνδεση που προσπάθησε να κάνει ο παρουσιαστής του επιθέτου της με εκείνου του δημοσιογράφου Νίκου Μάνεση!