Η Υρώ Μανέ δεν θυμάται καν τον καβγά με τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη στα «Εγκλήματα»

Υρώ Μανέ

"Ούτε καν το θυμάμαι πια... Δεν με αφορά, έχει τελειώσει..."

Στον καναπέ του Dot βρέθηκε, το μεσημέρι της Κυριακής, η Υρώ Μανέ προκειμένου να συναντήσει την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Η ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην περίοδο και την επιτυχία των «Εγκλημάτων» θεωρώντας πια παρελθόν κάθε τι άσχημο που είχε λάβει χώρα στα γυρίσματα.

Ειδικότερα, η Υρώ Μανέ σημείωσε πως «όλα ο καιρός τα απαλύνει, όλα αμβλύνονται και όλα έρχονται στο θετικό. Οπότε, όταν σου έχει χαρίσει η πορεία σου μια τόσο ωραία στιγμή, το θεωρώ μεγάλη μιζέρια να κάτσω να πω… Ούτε καν το θυμάμαι πια… Δεν με αφορά, έχει τελειώσει. Ότι έγινε, έγινε. Ω γέγονε, γέγονε και πάμε παρακάτω».

«Στο θέατρο είναι σκληρό να υπάρχουν άσχημες σχέσεις ανάμεσα στους συντελεστές, στην τηλεόραση δεν είναι» πρόσθεσε, επίσης, η γνωστή ηθοποιός. «επειδή έχεις να κάνεις κάθε μέρα με τον άλλον. Είναι ζωντανό, είναι άλλο. Στην τηλεόραση μπορεί ο σκηνοθέτης να σου κάνει ένα πλάνο που να μην είσαι καν εκεί».

Παράλληλα, η Υρώ Μανέ παραδέχθηκε πως δεν έχει κρατήσει επαφές με τους υπόλοιπους συντελεστές της θρυλικής σειράς του ΑΝΤ1.

«Αυτή είναι η λογική της δουλειάς. Ξέρεις ότι αυτό θα τελειώσει οπότε δεν επενδύεις σε σχέσεις με τους συναδέλφους» τόνισε.