Η Βρισηίδα Ανδριώτου «ρίχνει» άκυρο στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Βρισηίδα Ανδριώτου

"Δεν θέλω καμία σχέση μαζί της, της το έστειλα σε μήνυμα. Το καλύτερο θα ήταν για το όνομά της, να πει μια δημόσια συγγνώμη για αυτό που έκανε" είπε η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Στον αέρα του Γεια σου με την Μαρία Μπακοδήμου βγήκε η Βρισηίδα Ανδριώτου και σχολίασε τις χθεσινές δηλώσεις της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου κατά του Σπύρου Μαρτίκα. Η ίδια κατέστησε σαφές ότι δεν θέλει καμία σχέση πλέον με την Ευρυδίκη.

«Δεν θα τοποθετηθώ πολύ σε αυτό το κομμάτι κι ό,τι κι αν συμβεί δεν κάτσω να ξεκατινιαστώ με την «φίλη» μου. Κι αλήθεια να έλεγε, που δεν λέει γιατί δεν τον έχει γνωρίσει τον Σπύρο, θα έπρεπε να με σεβαστεί και να μην τα πει ή έστω να τα πει μπροστά του για να έχει κι ο Σπύρος την δυνατότητα να απαντήσει. Η Χριστίνα Κεφαλά μου μετέφερε πάρα πολλά, δεν χρειάστηκε να πει κάτι στην Ευρυδίκη για να μου μεταφέρει.

Η Ευρυδίκη επηρεάστηκε ξεκάθαρα από την Ελευθερία. Αυτό δεν την δικαιολογεί. Και να τα πίστευε αυτά και να τα έλεγε στην τηλεόραση, δεν σέβεσαι εμένα. Είμαι φίλη σου υποτίθεται. Δεν θα ξεκατινιαστώ για την Ευρυδίκη. Δεν θέλω καμία σχέση μαζί της, της το έστειλα σε μήνυμα. Το καλύτερο θα ήταν για το όνομά της, να πει μια δημόσια συγγνώμη για αυτό που έκανε» ανέφερε η Βρισηίδα Ανδριώτου.