Η Βιβή Τσιάμη σε πελάγη ευτυχίας: «Η πρόταση γάμου έγινε σε μια πιο προσωπική μας στιγμή»

Βίβη Τσιάμη

"Ότι φέρει ο Θεός και η ζωή είναι ευπρόσδεκτο" ομολογεί η Βιβή Τσιάμη.

Τα σκαλιά της εκκλησίας αναμένεται να ανέβει η Βιβή Τσιάμη στο πλευρό του καλού της, λίαν συντόμως και με αυτή την αφορμή μίλησε στην κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα. Το εντυπωσιακό μοντέλο εκμυστηρεύτηκε πως θα ήθελε να έρθει ένα παιδάκι σύντομα στη ζωή της.

Ειδικότερα, η Βιβή Τσιάμη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «αισθάνομαι πάρα πολύ καλά! Νιώθω ήρεμη, χαρούμενη, ευτυχισμένη, ήρεμη και γι’ αυτό έχω προχωρήσει σε αυτό το βήμα. Το νυφικό αυτό είναι μία από τις επιλογές που έχω σκεφτεί για την ημέρα του γάμου».

«Η αλήθεια είναι πως ο σύντροφος μου έκανε πάρα πολλές προσπάθειες για να κάνουμε κάτι ξεχωριστό. Μου έκανε διάφορες προτάσεις γιατί το είχε οργανώσει. Επειδή όμως εγώ είμαι σπιτόγατα, δεν κυκλοφορούσα και δεν έβγαινα. Κάποια στιγμή, λοιπόν, λίγο πριν μια έξοδο, σε μια πιο προσωπική μας στιγμή, μου λέει «πω πω, τι όμορφη που είσαι και σήμερα! Νομίζω όμως ότι κάτι σου λείπει». Τον βλέπω λοιπόν με το κουτάκι, με το δαχτυλίδι στα γόνατα και μου έκανε την πρόταση. Ότι αυτό που μου λείπει είναι το δαχτυλίδι και αν θέλω να τον παντρευτώ και κάπως έτσι» συμπλήρωσε, ακόμα, το μοντέλο στην ψυχαγωγική εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στο Μεγάλο Κανάλι.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο ενός παιδιού, η Βιβή Τσιάμη αποκρίθηκε με χαμόγελο ως εξής. «Αν θέλει ο Θεός και επειδή η ζωή ξέρει… εγώ την εμπιστεύομαι! Είναι κάτι σαν μότο που έχω οπότε ότι φέρει ο Θεός και η ζωή είναι ευπρόσδεκτο».