Η Βίκυ Σταυροπούλου ξεσπά για τις αρνητικές κριτικές στο «Πάμε Δανάη»

Βίκυ Σταυροπούλου

"Εγώ σκέφτομαι πόσο δυστυχισμένοι είναι αυτοί οι άνθρωποι στη ζωή τους" τόνισε η Βίκυ Σταυροπούλου στη Δανάη Μπάρκα!

Καλεσμένη στο «Πάμε Δανάη» βρέθηκε η Βίκυ Σταυροπούλου, το πρωί της Παρασκευής, προκειμένου να συναντήσει την κόρη της, Δανάη Μπάρκα στο τηλεοπτικό της σπίτι στο MEGA. Η αγαπημένη ηθοποιός απάντησε, μέσα σε όλα, γιατί δεν αποδέχθηκε η ίδια την πρόταση του πρωινού ενώ ξεσπάθωσε για τις αρνητικές κριτικές!

Πιο συγκεκριμένα, η Βίκυ Σταυροπούλου σημείωσε χαρακτηριστικά  για το «όχι» στο πρωινό του MEGA πως «θεωρούσα ότι είναι κάτι πάρα πολύ δύσκολο, ενστικτωδώς το ήξερα, που σε συνδυασμό με το θέατρο δεν πίστευα ότι θα τα καταφέρω. Γενικά με τρομάζει αυτή η τόσο μεγάλη έκθεση. Οι ηθοποιοί έχουμε ένα δίχτυ ασφαλείας, τον ρόλο ή όταν κάνω ένα παιχνίδι, έχω ένα μπούσουλα πάνω κάτω τους όρους του παιχνιδιού. Σε μια ζωντανή εκπομπή, καθημερινή όμως ξέρω πως για να πετύχει είναι συνισταμένη πάρα πολλών συνθηκών. Δεν αρκεί, ας πούμε, το ταλέντο σου, το ταλέντο του Άρη και της ομάδας. Είναι πάρα πολλοί άνθρωποι που συμβάλλουν για να έχετε το αποτέλεσμα που θέλετε. Οπότε όλο αυτό μου φαίνεται πάρα πολύ δύσκολο».

Παράλληλα, η ηθοποιός θέλησε να παρουσιάσει την προσωπική της άποψη για το αποτέλεσμα που έχει σε καθημερινή, πια, βάση η κόρη της, Δανάης Μπάρκα στην πρωινή ζώνη του Μεγάλου Καναλιού.

«Δεν νιώθω όμορφα όπως δεν θα ένιωθε καμία μητέρα όμορφα να λένε κάτι αρνητικό για το παιδί της και μάλιστα κάτι που δεν ισχύει. Επειδή το έχω περάσει και γω, όμως, με άλλο τρόπο, όταν με κάποιο τρόπο σου πηγαίνουν καλά τα πράγματα, η γιαγιά μου έλεγε πως το καρποφόρο δέντρο χτυπάνε. Ο καθένας όπου φτάνει» τόνισε η Βίκυ Σταυροπούλου. «Δηλαδή εγώ σκέφτομαι πόσο δυστυχισμένοι είναι αυτοί οι άνθρωποι στη ζωή τους, σε τι περιβάλλον έχουν μεγαλώσει που τους έκανε να έχουν αυτή την οπτική ματιά και να είναι τοξικοί. Αντί να ασχοληθούν με κάτι δημιουργικό και ευχάριστο, να μαυρίζουν την ενέργεια και την ψυχή τους γράφοντας κάτι αρνητικό για κάποιον και μάλιστα χωρίς να υφίσταται τις περισσότερες φορές. Γιατί αυτό συμβαίνει».

Με τη σειρά της, η Δανάη Μπάρκα σχολίασε λιτά πως «ακούμε, κλείνουμε αυτιά και συνεχίζουμε».