Η Βίκυ Παγιατάκη απαντά για την Άση Μπήλιου και «καρφώνει» άλλους αστρολόγους

Βίκυ Παγιατάκη

Δείτε όσα είπε η Βίκυ Παγιατάκη.

Για όσα είπε χθες η Άση Μπήλιου στον Γρηγόρη Αρναούτογλου απάντησε σήμερα η Βίκυ Παγιατάκη στον αέρα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και παράλληλα έριξε τα καρφιά της σε άλλους αστρολόγους.

«Το θυμάμαι σαν τώρα που είχε έρθει η Άση, ήταν μικρή, μπερδεμένη… Θυμάμαι ότι της είπα “Άση, θα γράψεις πάρα πολύ στη ζωή σου” και μου λέει “αποκλείεται, εγώ δεν γράφω τίποτα”. Και της είπα “θα γράψεις πάρα πολύ, θα ασχοληθείς με την αστρολογία, θα βγάλεις χρήματα και μπροστά που θα μιλάς στον κόσμο και πίσω στο σπίτι, στο γραφείο”.

Με κοίταγε, δεν το πίστευε. Έχει κάνει εξαιρετική πρόοδο, τη συμπαθώ, την εκτιμώ κι ενώ έχω βοηθήσει πολλούς αστρολόγους, είναι η μόνη που παραδέχεται ότι είχε ένα ραντεβού μαζί μου. Την ευχαριστώ πάρα πολύ», είπε αρχικά η Βίκυ Παγιατάκη.

Η Βίκυ Παγιατάκη είπε επίσης: «Οι περισσότεροι αστρολόγοι ή δεν μιλούν μια γλώσσα ξένη για να πάρουν τη βιβλιογραφία ή ξέρουν όλοι λίγα αγγλικά και παίρνουν από την ίδια πηγή. Εγώ είχα τη δυνατότητα να έχω βιβλία και να διαβάζω στα γερμανικά, στα γαλλικά, στα ιταλικά και στα αγγλικά».