Η Βίκυ Καγιά προειδοποιεί για το GNTM – «Γίνεται μια ανατροπή, αλλάζουν τα πράγματα»

Βίκυ Καγιά

Δείτε όλα όσα είπε η Βίκυ Καγιά στη Φωλιά των Κου Κου.

Τη Βίκυ Καγιά υποδέχθηκαν σήμερα η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης στο πλατό της εκπομπής “Στη Φωλιά των Κου Κου”. Το γνωστό μοντέλο και κριτής του GNTM αποκάλυψε πως γίνεται μια ανατροπή μέσα στο παιχνίδι, ενώ τόνισε πως έχει ήδη δει τέσσερα άτομα, για τα οποία πιστεύει ότι αν συνεχίσουν το ίδιο καλά, τότε θα φτάσουν τελικό.

«Είμαι φυσιολογικός άνθρωπος, νιώθω καλά, είμαι καλά… Νιώθω πάθος και ενθουσιασμό; Είμαι ενθουσιασμένη. Δεν νιώθω καλά; Το λέω. Δεν μαλώνω, θα διαφωνήσω. Δεν είμαι υπέρ του μαλώματος γιατί γενικά δεν είναι καλό πράγμα να μαλώνεις, αλλά να διαφωνήσεις είναι οκ.

Όχι, δεν έχω κανένα φαβορί. Επίσης, έχω να σου πω, ότι γίνεται μια ανατροπή από τα κορίτσια στα αγόρια, κάποια πράγματα αλλάζουν και αλλάζουν ξανά. Γενικά είναι πολύ συναρπαστικό το παιχνίδι φέτος και για εμάς γιατί εκεί που πιστεύουμε ότι πάει καλά ο τάδε, η τάδε όχι, ή… κοίταξα να δεις, δεν είχαμε αξιολογήσει σωστά την απόδοση της τάδε και ο τάδε την έχει καπακώσει.

Και έχουν γίνει όλα τούμπα σε σημείο που έχουμε βρεθεί που εκεί που λέγαμε έτσι ο τελικός, από ‘δω ο τελικός, από εκεί ο τελικός, δεν ξέρουμε τι θα πούμε πια. Είναι πολύ συναρπαστικό αυτό και θα το δείτε και οι εσείς, οι τηλεθεατές. Υπάρχουν δύο αγόρια και δύο κορίτσια που πιστεύω ότι αν συνεχίσουν καλά, θα πάνε τελικό», είπε η Βίκυ Καγιά.