Η Βίκυ Καγιά προδίδει τα πάντα για το νέο GNTM – Ο νέος ρόλος της Ζενεβιέβ και η προσθήκη του Γιώργου Καράβα

Βίκυ Καγιά

Όσα είπε η κριτής του GNTM στο "Καλοκαίρι Not"...

Με τις προετοιμασίες για το νέο κύκλο του GNTM να έχουν ξεκινήσει, η Βίκυ Καγιά μίλησε με χαμόγελο στην κάμερα του «Καλοκαίρι Not» και τη δημοσιογράφο Χριστιάνα Κοχλατζή. Η παρουσιάστρια και κριτής του ριάλιτι μόδας του STAR αναφέρθηκε στην έναρξη των γυρισμάτων, την προσθήκη του Γιώργου Καράβα και την σχέση χρόνων με την Ζενεβιέβ!

Πιο συγκεκριμένα, η Βίκυ Καγιά σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχουν προχωρήσει τα γυρίσματα στο GNTΜ και είναι θέμα, αφού κάνουν και τις απαραίτητες εξετάσεις, να μπουν τα παιδιά στο σπίτι».

«Το νέο GNTM θα έχει πολύ ωραία αγόρια και κορίτσια. Τα πρώτα γυρίσματα πήγαν πάρα πολύ καλά ενώ ο Γιώργος Καράβας ενσωματώθηκε κατευθείαν στην ομάδα. Είναι η δουλειά του χρόνια τώρα. Τον ξέρω χρόνια τον Γιώργο, είναι εξαιρετικός επαγγελματίας και το έκανε κατευθείαν σαν να το έκανε πάντα» πρόσθεσε η Βίκυ Καγιά.

Παράλληλα, η Βίκυ Καγιά μίλησε για τη σχέση με τη Ζενεβιέβ και πριν από το GNTM. «Ηταν διευθύντρια στη σχολή μου, την ξέρω 25 χρόνια, δεν την γνώρισα στο ριάλιτι» τόνισε η κριτής του GNTM

Τέλος, η Βίκυ Καγιά μίλησε για τις καλοκαιρινές οικογενειακές της διακοπές.