Η Βίκυ Καγιά «εκτελεί» τον Ρούντολφ, το ελαφάκι και η Ναταλία Γερμανού παίρνει θέση

Ναταλία Γερμανού

"Τι έχετε πάθει όλοι σας;" αναρωτήθηκε η Ναταλία Γερμανού προς τους συνεργάτες της!

Τις ερμηνευτικές ικανότητες που παρουσίασε η Βίκυ Καγιά, σε τηλεοπτική της εμφάνιση, σχολίασε η Ναταλία Γερμανού και η παρέα του «Καλύτερα δε γίνεται» το μεσημέρι της Κυριακής. Αυτή την φορά η παρουσιάστρια του STAR επέλεξε να εκτελέσει το «Ρούντολφ το ελαφάκι» όταν εμφανίστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Όμως, δεν ήταν η πρώτη φορά που… ακούσαμε την Βίκυ Καγιά, καθώς αλησμόνητες μας έχουν μείνει οι αντίστοιχες απόπειρες που παρουσίασε τόσο το 2010 όσο και το 2009 με την βοήθεια του Θάνου Πετρέλη στον «Πρωινό καφέ» του ΑΝΤ1.

Αμέσως μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος, η Ναταλία Γερμανού παραδέχθηκε σε συνεργάτη της εκπομπής πως… δάκρυσε από τα γέλια! «Δάκρυσα ειλικρινά. Δεν καταλαβαίνω γιατί όλο αυτό το μένος απέναντι στη Βίκυ Καγιά. Τι έχετε πάθει όλοι σας; Ότι δηλαδή όλες, ας πούμε, που δεν είμαστε τραγουδίστριες
, είμαστε εν δυνάμει… Μαρίες Κάλλες! Και δεν το είπα αυτό ποτέ. Δεν το είπα αυτό ποτέ. 3, 2, 1 πάμε πάλι» σημείωσε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια του Alpha δίνοντας τον λόγο στην ομάδα της.

«Είναι μια παρουσιάστρια που της αρέσει να τραγουδάει. Με γλυκιά, παιδική φωνή» πρόσθεσε η Ναταλία Γερμανού.

Και όπως είπε ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης… ίσως ο Στράτος Τζώρτζογλου βρήκε έναν ισχυρό τραγουδιστικό αντίπαλο!