Η Βίκυ Καγιά απαντά στις βολές της Άννας Χατζησοφιά: «Αν αυτό πιστεύει, καλά κάνει και το πιστεύει»

Βίκυ Καγιά

"Η Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου με ψήφισε για τον ρόλο αυτό. Δεν ξέρω πώς έγινε αλλά έγινε".

Δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε η Βίκυ Καγιά το βράδυ του Σαββάτου. Το γνωστό μοντέλο ρωτήθηκε για τη συμμετοχή της στην ταινία «Πολύδροσο», για την οποία έχει προταθεί για μία σειρά βραβείων, ενώ δίνει την απάντησή της στο αιχμηρό σχόλιο της Άννας Χατζησοφιά που την αφορούσε.

«Δεν πήρα εγώ την απόφαση να συμμετάσχω στην ταινία αλλά ο Αλέξανδρος (Βούλγαρης). Πόσο χαίρομαι, γιατί ήταν μία βαθιά βιωματική ταινία και την απόλαυσα! Είναι υποψήφια και για πολλά βραβεία και άρεσε πολύ στον κόσμο», είπε αρχικά η Βίκυ Καγιά.

«Νιώθω δέος και τιμή για όλες τις άλλες γυναίκες που είναι συνυποψήφιες μαζί μου. Είναι απόλυτα σεβαστή η άποψη της κυρίας Χατζησοφιά, αν αισθάνεται έτσι, και έχει κάθε δικαίωμα να το γράφει», απαντά χαρακτηριστικά το γνωστό μοντέλο στο σχόλιο της σεναριογράφου.

«Δεν είναι ακριβώς αρνητικά σχόλια, είναι αυτό που αισθάνεται και το πιστεύει και καλά κάνει που το πιστεύει. Η Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου με ψήφισε για τον ρόλο αυτό. Δεν ξέρω πώς έγινε αλλά έγινε και έχει απόλυτο δικαίωμα να το πιστεύει αυτό», συμπληρώνει και κλείνει την τοποθέτησή της για το θέμα η Βίκυ Καγιά.

Αναφορικά με το τηλεοπτικό της μέλλον και τα σενάρια που τη θέλουν να παρουσιάζει το νέο reality μόδας στον ΣΚΑΪ, η Βίκυ Καγιά ξεκαθαρίζει: «Δεν θα είμαι στο νέο project του ΣΚΑΪ. Δεν έχουν γίνει συζητήσεις μόνο με τον ΣΚΑΪ, έχουν γίνει γενικά προτάσεις που τις έχουμε αξιολογήσει. Από ‘κει και πέρα, εάν κάτι όντως γίνει και πάρει το πράσινο φως, εγώ θα σας το πω με χαρά. Δεν θα ήταν μέσα στα σχέδιά μου το πρωινό».

«Για μένα ο κύκλος του Shopping Star έκλεισε, δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψω σε κάτι που έχει κλείσει. Η Ηλιάνα τα πάει μια χαρά, στέκεται μια χαρά», απαντά σε άλλο σημείο η Βίκυ Καγιά.