Η Βίκυ Καγιά απαντά για τον Λάκη Γαβαλά και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Βίκυ Καγιά

Τι λέει η Βίκυ Καγιά για όσα ακούγονται σχετικά με τις σχέσεις μεταξύ των κριτών του GNTM;

Λίγες εβδομάδες πριν την επιστροφή της στο GNTM, η Βίκυ Καγιά μίλησε για όλα στο Ποιος είναι πρωινιάτικα και τον Πάνο Παπαδόπουλο.

«Στο DWTS εγώ ξετρελάθηκα, πέρασα καταπληκτικά, ήταν φανταστικό. Έμπαινα στο πλατό κι έλεγα τι ωραία ρε παιδί μου! Εάν έπρεπε να επιλέξω μόνο ένα, σε αυτό το σημείο που βρίσκομαι τώρα στη ζωή μου, θα επέλεγα μόνο το GNTM. Γιατί θα ήθελα να έχω 6 μήνες δουλειά και 6 να μην έχω. Έχω κουραστεί λιγάκι», είπε η Βίκυ Καγιά και στη συνέχεια απάντησε για όσα ακούγονται για τη συνεργασία τους στο πρότζεκτ:

«Βγήκαν μαχαίρια, βγήκαν ψαλίδια, βγήκαν πιρούνια, έγινε χαμός, μετά αγκαλιαζόμασταν. Έτσι είναι ρε παιδιά η μόδα. Όταν είναι 3-4 άνθρωποι από τον χώρο τι θα βγούν; Μετά αγκαλιαζόμαστε και πάμε ξανά».

Για όσα σχόλια έχει κάνει ο Λάκης Γαβαλάς, η Βίκυ Καγιά αναφέρει: «Ο Λάκης Γαβαλάς πάντα είναι καυστικός και αυτή είναι η προσωπικότητά του. Εγώ δεν μπορώ να το κρίνω και να το συζητήσω αυτό γιατί τον εκτιμώ εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Δεν θα αλλάξει ποτέ η άποψή μου για τον Λάκη, αλλά μου αρέσει που είναι καυστικός».

«Καλά θα κάνει. Γιατί να μην το κάνει; Όσο πιο πολύ γεμίζουμε το καλάθι των εμπειριών μας στην τηλεόραση, τόσα πιο πολλά ξέρουμε. Καλά θα κάνει, καλή της επιτυχία», ήταν η δήλωση που έκανε η Βίκυ Καγιά για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.