Η Βίκυ Καγιά απαντά για τις αιχμές της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου

Βίκυ Καγιά

"Μιλήσαμε πριν καιρό και μάλιστα μου είπε πόσο χαίρομαι που θα είμαστε μαζί. Της λέω αγάπη δεν έχω ιδέα για τι και πως" σημείωσε η Βίκυ Καγιά.

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» και στον Ιορδάνη Παπακυριακού μίλησε η Βίκυ Καγιά, η οποία απάντησε στις αιχμές της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου, αλλά και στο ποιος κριτής θα της λείψει περισσότερο από το παλιό GNTM.

«Με το Star έχω τέλειες σχέσεις, είναι η δεύτερη οικογένειά μου. Όταν κάναμε ραντεβού κι ήθελαν να επιστρέψει το GNTM, μου ζήτησαν ανθρώπινα και φιλικά να επιστρέψω για να στηρίξω το project. Μου περιέγραψαν μία νέα και φρέσκια κατάσταση. Επιστρέφω επειδή μου το ζήτησαν με πολύ συγκεκριμένο τρόπο και το θεωρώ υποχρέωσή μου. Με ιντριγκάρει που θα είναι κάτι καινούριο και πρέπει κι εγώ μα είμαι καινούρια» είπε η Βίκυ Καγιά.

Για τις δηλώσεις που έκανε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, η Βίκυ Καγιά απάντησε: «Εγώ επιστρέφοντας δεν είπα ότι πρέπει να αλλάξει όλο. Το κανάλι αποφάσισε… Δεν ξέρω γιατί αφήνει αιχμές η Ισμήνη γιατί έχουμε εξαιρετική σχέση. Μιλήσαμε πριν καιρό και μάλιστα μου είπε πόσο χαίρομαι που θα είμαστε μαζί. Της λέω αγάπη δεν έχω ιδέα για τι και πως. Εμένα μου έχουν πει μόνο ότι θα επιστρέψω. Περισσότερα θα ξέρω από το κανάλι, όπως κι εσείς»