Η Βίκυ Χατζηβασιλείου για το “ναύαγιο” με τον ΑΝΤ1: «Πήγαινα και δεν ένιωθα χαρά»

Βίκυ Χατζηβασιλείου

«Έβλεπα ότι δεν είναι αυτό που είχα συμφωνήσει εγώ να κάνω από την αρχή», λέει η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Καλεσμένη στο πλατό της Σίσσυς Χρηστίδου ήταν σήμερα η Βίκυ Χατζηβασιλείου. Η παρουσιάστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, και για την εκπομπή της Ελίνας Παπίλα στον ΑΝΤ1.

«Όσο προχωρούσε η εξέλιξη αυτού του πρότζεκτ και κάναμε συσκέψεις και πηγαίναμε προς το τελικό προϊόν, έβλεπα ότι δεν είναι αυτό που είχα συμφωνήσει εγώ να κάνω από την αρχή. Πήγαινα και δεν ένιωθα χαρά με όλη αυτή την επιλογή. Ένιωθα ότι δεν είναι αυτό που θα δικαιώσει τις προσδοκίες τις δικές μου από τον εαυτό μου και τις προσδοκίες του κόσμου από μένα», είπε αρχικά η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου είπε στη συνέχεια: «Η αρχική ιδέα είχε πολλές διαφορές από αυτό που βλέπετε σήμερα. Είχε θέματα περισσότερο σύνδεσης με κάτι πιο φωτεινό, πιο θετικό. Αυτό χρειάζεται ο κόσμος και γι’ αυτό είπα ναι στην πρόταση που μου έγινε γιατί έτσι συμφωνήσαμε από την αρχή. Τελικά όταν είδα ότι άλλαζε και παρενέβαιναν στο περιεχόμενο με το οποίο εγώ  δεν συμφωνούσα, δεν είχα λόγο να το κάνω».

Κλείνοντας, η Βίκυ Χατζηβασιλείου ανέφερε: «Την Ελίνα δεν την ήξερα, εκεί την γνώρισα. Τους εύχομαι να πάνε όλα καλά. Δεν την παρακολούθησα την εκπομπή. Έχουν πάρει ιδέες που είχα δώσει και χάρηκα πολύ».