Η Βίκυ Χατζηβασιλείου για το “Γράμμα για σένα” – «Αλλοιώνεται η δομή, δεν θέλω να βγαίνει έτσι»

Βίκυ Χατζηβασιλείου

Δείτε όλα όσα είπε η Βίκυ Χατζηβασιλείου στο Πρωινό.

Στο Πρωινό και την Πολυξένη Καραμίχα μίλησε η Βίκυ Χατζηβασιλείου, η οποία αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει με την εκπομπή της στο Open “Γράμμα για σένα” λόγω της πανδημίας.

«Πάντα μια καινούργια αρχή έχει ενδιαφέρον, στρες, προσδοκία και αγωνία. Είναι ωραίο να ζεις τα συναισθήματά σου γιατί χωρίς αυτά δεν είσαι άνθρωπος. Ειδικά η δική μου δουλειά μου έχει ταλαιπωρηθεί, ζοριστεί και συρρικνωθεί λόγω της πανδημίας.

Δεν μπορούμε να φέρουμε τους ανθρώπους από μακριά. Δεν μπορούμε να κάνουμε τη συνάντηση όπως θέλουμε γιατί δεν μπορούμε να έχουμε αγκαλιές, δεν μπορούμε να έχουμε κοινό. Γενικά είναι μια ζόρικη κατάσταση φέτος, τόσο πολύ που σκέφτομαι ότι ίσως θα πρέπει να βάλουμε ένα pause προς το παρόν μέχρι λίγο να ξεμπλοκάρουν τα πράγματα. Δεν μπορούμε να έχουμε την ουσία της εκπομπής με αυτές τις συνθήκες. Αλλοιώνεται η δομή της εκπομπής και δεν θέλω να βγαίνει έτσι με έκπτωση.

Δεν έχει σημασία αν έχει τηλεοπτικό κόστος για μένα. Μεγαλύτερο κόστος θα έχει αν τη συνεχίσω και δεν είναι η εκπομπή που αγαπώ. Τώρα πια αρχίζω και σκέφτομαι να δεχτώ μια διαφορετική πρόταση», είπε η Βίκυ Χατζηβασιλείου.