Η Βίκυ Χατζηβασιλείου αποκαλύπτει για το Πάμε Πακέτο – «Υπήρξε καρδιακό επεισόδιο, είχαμε λιποθυμίες»

Βίκυ Χατζηβασιλείου

«Τα έχω κάνει όλα στην ελληνική τηλεόραση, δεν έχω κανένα απωθημένο», λέει η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα έδωσε η Βίκυ Χατζηβασιλείου. Η παρουσιάστρια μίλησε για τις σκηνές που δεν προβλήθηκαν ποτέ, τις προτάσεις που απέρριψε και την απώλεια του πατέρα της.

«Μου λείπει η τηλεόραση στο ανθρώπινο κομμάτι της. Είδα στον ύπνο μου ότι ετοιμαζόμασταν με την ομάδα μου για εκπομπή. Για έμενα το Πάμε Πακέτο έχει ολοκληρώσει τον κύκλο του. Οι κύκλοι ανοίγουν για να κλείσουν και μετά πρέπει να έρχονται καινούριοι, αλλιώς δεν έχεις εξέλιξη. Είχε ψυχική επάχθεια το Πάμε Πακέτο. Έπαιρνα ένα κομμάτι από τον πόνο των ανθρώπων και αυτό έχει γράψει μέσα μου. Ήταν ένας σωρευμένος πόνος που θέλω να καταλαγιάσει.

Υπήρχαν στιγμές από τις ιστορίες ανθρώπων που συνειδητά δεν δείξαμε στο Πάμε Πακέτο, όπως πολλές λιποθυμίες και πολλά ιατρικά συμβάντα. Σεβόμενη την κατάσταση του τηλεθεατή και κυρίως του συμμετέχοντος, που βίωνε μία άτυχη στιγμή, δεν ήθελα να τον εκθέσω. Έχει υπάρξει και καρδιακό επεισόδιο στο Πάμε Πακέτο. Ήταν μία κυρία που είδε την κόρη της μετά από πολλά χρόνια, η οποία ήρθε και της “τα έψαλε”», είπε αρχικά η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου ανέφερε στη συνέχεια: «Είχα και φέτος πρόταση για να κάνω το Πάμε Πακέτο. Φέτος συζήτησα και για μία πρωινή, δημοσιογραφική εκπομπή. Δεν ήταν τόσο δημοσιογραφική, όσο ήθελα και είπα να μην το κάνω. Δεν μπορώ να κάνω gossip. Δεν το κρίνω, απλώς εγώ δεν μπορώ να το υπηρετήσω. Όσο ήμουν στο Καλημέρα Ελλάδα ξυπνούσα πολύ νωρίς και δεν μπορώ πια να κάνω πρωινό τόσο νωρίς. Αν έκανα κοινωνική εκπομπή δεν θα έμπαινα βαθιά στην κάθε περίπτωση ανθρώπου, άλλα θα σκεφτόμουν τι μήνυμα μπορεί να πάρει ο τηλεθεατής. Δεν θα παρουσίαζα δελτίο ειδήσεων αν και το έχω κάνει στο παρελθόν, γιατί δεν βάζεις προσωπικότητα εκεί. Είχα πρόταση για παρουσίαση δελτίου ειδήσεων πριν τρία χρόνια, άλλα νομίζω ότι έχω να δώσω περισσότερα πράγματα από το να διαβάζω ένα autocue. Οι συνάδελφοι που κάνουν δελτίο ειδήσεων, κάνουν εξαιρετική δουλειά, απλώς εγώ δεν θα ήθελα κάτι τέτοιο. Στο παρελθόν έχω κάνει και σόου και δελτία ειδήσεων και εκπομπές. Τα έχω κάνει όλα στην ελληνική τηλεόραση. Δεν έχω κανένα απωθημένο».

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου είπε στη συνέχεια: «Η πιο δύσκολη τηλεοπτική μου στιγμή ήταν, όταν μου ανακοίνωσαν ότι δεν θα συνεχιστεί το Πάμε Πακέτο. Η οικογένεια μου είναι πάντα το αντίδοτό μου στις δυσκολίες. Δεν μπορώ να γνωρίζω τι χρήματα έπαιρναν άλλοι συνάδελφοι μου, άλλα η εκπομπή μου ήταν νούμερο ένα στην ελληνική τηλεόραση. Δεκαπέντε χρόνια η εκπομπή μου ήταν στην πρώτη γραμμή, και πρώτη ή δεύτερη σε τηλεθέαση κάθε φορά. Είμαι από τους λίγους ανθρώπους της τηλεόρασης που δεν είχαν ποτέ ούτε μία μομφή από το ΕΣΡ».

Για την απώλεια του πατέρα της που την σημάδεψε, η Βίκυ Χατζηβασιλείου ανέφερε: «Η απώλεια του πάτερα μου δεν με άλλαξε καθόλου, απλώς μου δίδαξε ότι μαθαίνεις να ζεις με την απώλεια και ποτέ δεν την συνειδητοποιείς. Κάθε μέρα ανάβω το καντήλι του πάτερα μου και έχω την φωτογραφία του μπροστά και με αυτόν τον τρόπο συνδέομαι μαζί του. Νιώθω ότι κάπου υπάρχει ο πατέρας μου και από εκεί μου στέλνει την αγάπη του».

Μιλώντας για την εξωτερική της εμφάνιση, η Βίκυ Χατζηβασιλείου είπε: «Μπορεί και να έκανα αισθητική επέμβαση αν το ήθελε η ψυχή μου και το είχε ανάγκη. Προς το παρόν καλά κρατώ, γιατί έχω και μητέρα με εξαιρετικό γονίδιο. Έχω κάνει μπότοξ. Το κάνω και θέλω να το κάνω, γιατί έτσι κάνεις πρόληψη. Φοβάμαι πολύ το νυστέρι γιατί δεν μου αρέσει η διαδικασία της νάρκωσης. Όταν ήμουν μικρή είχα στραβό διάφραγμα και έπρεπε να χειρουργηθώ. Με τη νάρκωση που μου έκαναν δεν μπορούσα να ξυπνήσω».