Η Βερόνικα Αργέντζη απαντά για την ανάρτηση της Θεοφανίας Παπαθωμά: «Λυπάμαι να με περιφέρουν έτσι»

Βερόνικα Αργέντζη

"Θου Κύριε φυλακή το στόματί μου. Πρώτα από όλα δεν υπάρχει like, είναι μία έκφραση που λες wow όταν διαβάζεις κάτι" ανέφερε η Βερόνικα Αργέντζη.

Η Βερόνικα Αργέντζη σε συνέντευξή της στο «Καλύτερα Δε Γίνεται» και στην Ειρήνη Αρβανίτη αναφέρθηκε στον χαρακτηρισμό «sex symbol», στη μητέρα της και στην ανάρτησή της Θεοφανίας Παπαθωμά για τον Αλέξη Γεωργούλη και το like που είπαν ότι της έκανε.

«Θου Κύριε φυλακή το στόματί μου. Πρώτα από όλα δεν υπάρχει like, είναι μία έκφραση που λες wow όταν διαβάζεις κάτι. Ο κάθε άνθρωπος το συνδυάζει στο κεφάλι του διαφορετικά κι έχει διαφορετική σκέψη και επειδή έχω συγκρατηθεί αξιοπρεπώς μέσα μου και πιστέψτε με έχω βιώσει αρκετά στον χώρο όσο δούλεψα, γνωρίζω πολλά πράγματα. Όχι πράγματα που μπορώ να ησυχάσω και να συγκαλύψω, πράγματα που συνέβαιναν, χτυπούσα το χέρι και έφευγα. Επουδενί δεν φανταζόμουν και δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι θα γινόταν οποιαδήποτε πράξη και να την επικροτούσα» είπε η Βερόνικα Αργέντζη.

«Έμεινα έκπληκτη από αυτό που διάβασα και το εκδήλωσα. Λυπάμαι να βλέπω τον εαυτό μου να τον περιφέρουν έτσι» δήλωσε η Βερόνικα Αργέντζη.