Η Βερόνικα Αργέντζη ανοίγει την πόρτα του σπιτιού της έναν μήνα μετά τον θάνατο του συζύγου της

Βερόνικα Αργέντζη

"Είναι μια δύσκολη στιγμή, αλλά η ζωή συνεχίζεται,  η δουλειά συνεχίζεται, πρέπει να επιβιώσουμε, είμαστε δύο γυναίκες".

Η Βερόνικα Αργέντζη πριν από μερικές εβδομάδες αποχαιρέτησε τον σύζυγό της, Διονύση Αντύπα, που έφυγε από τη ζωή. Την είδηση είχε κάνει γνωστή η ίδια η ηθοποιός μέσω μιας συγκινητικής ανάρτησής της στο Facebook. Ένα μήνα μετά, η Βερόνικα Αργέντζη ανοίγει την πόρτα του σπιτιού της στο Χαλάνδρι, όπου μετακόμισε πρόσφατα, στην κάμερα του Πρωινό και τη Νάνσυ Παραδεισανού.

«Είναι μια δύσκολη στιγμή, αλλά η ζωή συνεχίζεται,  η δουλειά συνεχίζεται, πρέπει να επιβιώσουμε, είμαστε δύο γυναίκες. Η δουλειά βοηθάει λίγο, αλλά στην παρούσα φάση εμένα με δυσκόλεψε γιατί αναγκαστικά άφησα την κόρη μου εδώ στην Αθήνα (σ.σ. παίζει σε θέατρο στη Θεσσαλονίκη).

Η κόρη μου είναι 15,5 και πηγαίνει Α΄Λυκείου. Είναι στην εφηβεία και η σχέση μας είναι έντονη και πολύπλοκη, αλλά εγώ μαθαίνω μέσα από αυτή.

Ήμουν παντρεμένη 25 χρόνια και είχα αποσυρθεί από το θέατρο 13 χρόνια», εξομολογείται η Βερόνικα Αργέντζη.

«Έχω μετακομίσει εδώ και δύο μήνες. Κάνω τα πάντα, σκουπίζω, σφουγγαρίζω, ξεσκονίζω», λέει χαμογελώντας η Βερόνικα Αργέντζη.