Η Βάσω Λασκαράκη απαντά γιατί δεν παρουσιάζει, τελικά, εκπομπή στον ALPHA

Βάσω Λασκαράκη

"Είχα συζητήσει για εκπομπή και το 2014" αποκάλυψε η Βάσω Λασκαράκη.

Στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα βρέθηκε καλεσμένη η Βάσω Λασκαράκη το πρωί του Σαββάτου. Η γοητευτική ηθοποιός αναφέρθηκε στις καλοκαιρινές διακοπές με τον σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο και την κορούλα της καθ’ω\ώς και στην πρόταση που δέχθηκε από τον ALPHA για την παρουσίαση εκπομπής.

Πιο συγκεκριμένα, η Βάσω Λασκαράκη σημείωσε χαρακτηριστικά στη Σίσσυ Χρηστίδου πως «μείναμε στην Κρήτη σχεδόν 3 μήνες γιατί ο Λευτέρης είχε ζόρι με τη δουλειά φέτος και τα ξενοδοχεία λόγω κορονοϊού. Οι μόνες διακοπές που πήγαμε ήταν στην Κέρκυρα και στους Παξούς».

Όσον αφορά στην πρόταση του ALPHA, η ηθοποιός τόνισε πως «σκέφτηκα την εκπομπή γιατί θα ήταν κάτι διαφορετικό αλλά αφού δεν έκατσε, αποφάσισα να μην πω ναι σε κάποιο σήριαλ γιατί έτσι δεν θα μπορούσαμε να πάμε στην Κρήτη και για να βλέπω τον άντρα μου! Ήθελε πολύ και η κόρη μου η Εύα»

«Είχα συζητήσει για εκπομπή και το 2014 και αποφάσισα να κάνω «Το σόι». Ήταν καρμικό και από αυτό το σήριαλ κέρδισα πολλά. Έκανα κουμπαριές φιλίες. Φέτος ένιωσα έτοιμη για να κάνω εκπομπή, αλλά τελικά βλέπεις ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή ή δεν τα βρίσκεις με τους ιθύνοντες του καναλιού».

«Το παραδέχομαι ήμουν πιο έτοιμη αλλά δεν συμφωνήσαμε» πρόσθεσε με ειλικρίνεια.