Η Βασιλική Μιλλούση εξομολογείται για τα “μαύρα” χρόνια της ζωής της! «Ήταν πολύ μεγάλη προσβολή…»

Βασιλική Μιλλούση

«Έφυγα με τόσο μεγάλη πικρία που δεν ήθελα να ξαναγυρίσω».

Καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη ήταν το βράδυ της Τρίτης η Βασιλική Μιλλούση, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για τα «μαύρα» χρόνια της ζωής της, όπως τα αποκαλεί η ίδια. Η πρωταθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής αναφέρθηκε στον “διωγμό” της από την Εθνική ομάδα μόλις στα 19 της χρόνια, γι’ αυτούς που της στέρησαν το όνειρο της συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, αλλά και για την μεγάλη επιστροφή της τρία χρόνια μετά.

«Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2004 ήταν το μεγάλο όνειρό μου. Εκεί ήθελα να απογειωθεί η καριέρα μου γιατί στα 19 μου… Εκεί ήταν τα μαύρα χρόνια της ζωής μου γιατί πριν τους Ολυμπιακούς, το 2003, υπήρχε μια γραμμή τότε ότι “μεγαλώνεις, είσαι μεγάλη πια για τη γυμναστική”. Η τότε Ομοσπονδία αποφάσισε ότι έπρεπε να αποχαρακτηριστώ. Αποχαρακτηρισμός σημαίνει ότι δεν είσαι πλέον μέλος της Εθνικής ομάδας και πρέπει να αποχωρήσεις. Με σταμάτησαν και όχι μόνο εμένα, αλλά υπήρχαν κι άλλες αθλήτριες, τότε η γυναικεία γυμναστική καταστράφηκε. Δεν υπήρχε κανένας κανόνας, μόνο ένας άγραφος νόμος, τον οποίο χαίρομαι που κατέρριψα. Έμεινα εκτός σχεδόν 3 χρόνια, δεν ήθελα να περνάω ούτε έξω από το γυμναστήριο.

Το θεωρούσα πολύ μεγάλη προσβολή το να μου κόψουν το όνειρο ξαφνικά στη μέση και το δικαίωμα να αγωνίζομαι με την Εθνική ομάδα. Ήταν τα μαύρα χρόνια της ζωής μου. Σε αυτά τα τρία χρόνια πήγα στο πανεπιστήμιο, ασχολήθηκα με το χορό, δούλευα στο εργοστάσιο του θείου μου για να βγάζω τα προς το ζην και είχα μπει σε ένα άλλο τρόπο ζωής. Στο πανεπιστήμιο έκανα ειδικότητα της ενόργανης γυμναστικής και τότε η προπονήτριά μου και μου είπε ότι πρέπει να γυρίσω. Και λέω “αποκλείεται, έφυγα με τόσο μεγάλη πικρία που δεν θέλω να ξαναγυρίσω. Αν φύγουν όλοι αυτοί που με διώξανε, ίσως γυρίσω”. Με τα πολλά με έπεισαν…», είπε μεταξύ άλλων η Βασιλική Μιλλούση.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!