Η Βασιλική Χάνου από το Big Brother εξηγεί γιατί δεν θα πει ποτέ ξανά καλημέρα στον Χρήστο Μακρίδη

Big Brother

"Όταν δε μπορείς να ακούσεις τη χαρά του άλλου, κάτι δεν πάει καλά" τόνισε η Βασιλική Χάνου στο Love It.

Απέναντι από την Ιωάννα Μαλέσκου βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας η Βασιλική Χάνου, η παίκτρια που αποχώρησε στο τελευταίο live του Big Brother. Η πρώην διαγωνιζόμενη του Μεγάλου Αδελφού αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στον Χρήστο Μακρίδη με τον οποίο είχαν μια αψιμαχία που ποτέ δεν έδειξαν οι κάμερες!

«Είναι προφανές πως έξω δε θα χαιρετήσω τον Χρήστο. Ούτε ένα γεια» σημείωσε χαρακτηριστικά η Βασιλική Χάνου στο Love It του ΣΚΑΪ. «Εγώ στον Χρήστο δεν πρόκειται ποτέ ξανά στη ζωή μου να πω «καλημέρα», γιατί ένα βράδυ που καθόμασταν στην πισίνα και η Αφροδίτη μας έκανε και γελούσαμε με την καρδιά μας, τον άκουσα να λέει «τι κάνω εγώ εδώ μέσα; Δε μπορώ να ακούω ούτε το γέλιο της». Το γέλιο της Αφροδίτης».

«Για οποιονδήποτε και να το έλεγε. Όταν δε μπορείς να ακούσεις τη χαρά του άλλου, κάτι δεν πάει καλά. Μετά από αυτό δήλωσα πως δε θα του πω ούτε «καλημέρα». Πήγα και του το είπα αυτό. Και η πρώτη του αντίδραση ήταν πως δεν το είπε. Θα επικεντρωθώ εκεί. Πως αυτός ο άνθρωπος δε μπορούσε να αντέξει τη χαρά κάποιου ανθρώπου που δεν είχε πειράξει κανέναν ποτέ» πρόσθεσε η πρώην παίκτρια του Big Brother για τον Χρήστο Μακρίδη.

Μια ειλικρινής εξομολόγηση από τη Βασιλική Χάνου στο Love It…