Η Βάσια Τριφύλλη παίρνει σαφή θέση στη διαμάχη Παυλίδου – Παπαγιάννη

Βάσια Τριφύλλη

"Δεν έχει πολύ σημασία ποια υπόθεση θα εκδικαστεί πρώτη γιατί και οι δύο είχαν άδικο" διευκρινίζει η Βάσια Τριφύλλη!

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε  η Βάσια Τριφύλλη το πρωί της Παρασκευής και πήρε θέση, για πρώτη φορά, στη δικαστική διαμάχη ανάμεσα στη Σοφία Παυλίδου και τον Μάνο Παπαγιάννη. Η ηθοποιός, άλλωστε, συμμετείχε στην παράσταση «Πετάει πετάει» το 2017 στο θέατρο Χυτήριο όπου και συνέβη το συμβάν.

Ειδικότερα, η Βάσια Τριφύλλη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μπορεί να παίζαμε στον ίδιο θίασο αλλά εγώ δεν ήμουν εκεί όταν έγινε η φασαρία. Δεν δικαιολογώ κανενός είδους βιαιότητες μεταξύ των καλλιτεχνών. Πόσο μάλλον χαστούκια και τέτοια. Είναι πολύ μακριά όλα αυτά από μένα, ούτε να τα ακούω δεν θέλω».

«Δεν το δικαιολογώ για κανέναν τους. Ούτε για εκείνην ούτε για εκείνον. Φαντάζομαι μόνο, επειδή δεν είχαμε πολλή δουλειά, είχαν εκνευριστεί… Δεν ξέρω τι συνέβαινε… Εν πάσει περιπτώση δεν έπεσε και οι Τροία! Λυπάμαι πολύ που έγινε αυτή η διένεξη μεταξύ των φίλων και συναδέλφων μου» συμπλήρωσε η ηθοποιός στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.

«Δεν έχει πολύ σημασία ποια υπόθεση θα εκδικαστεί πρώτη γιατί και οι δύο είχαν άδικο. Δεν το θεωρώ δικάσιμο το σηκώσω το χέρι μου και να σου αστράψω ένα χαστούκι εσένα που είσαι συνάδελφος μου. Κατά τη γνώμη μου είναι διενέξεις μεταξύ δυο σκεπτόμενων ανθρώπων που δεν θα έπρεπε εξ αρχής να σηκώσει χέρι ο ένας στον άλλον. Εκεί φτάνουν τα άκρα και όχι η σκέψη και δεύτερον άνθρωποι είμαστε! Και θα τσακωθούμε και θα τα ξαναφτιάξουμε και όλα θα γίνουν, αλλά μην το φτάνουμε στα δικαστήρια καλλιτέχνες άνθρωποι» πρόσθεσε η Βάσια Τριφύλλη.