Η Βάσια Τριφύλλη αποχώρησε από το «Dancing»

Δείτε όλα όσα έγιναν στο λαμπερό show του ΑΝΤ1

Στο τέλος, υποψήφιες για αποχώρηση ήταν η Λάουρα Νάργες και η Βάσια Τριφύλλη, η οποία τελικά αποχώρησε.

Λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, έκανε την εμφάνισή του ο Τρύφωνας Σαμαράς και χόρεψε ως γκεστ αυτή τη φορά, στο «Dancing with the stars». Ξεσήκωσε κριτές και κοινό. Δείτε βίντεο!

Η τελική βαθμολογία για το 8ο live έχει ως εξής:

Τελευταία, ανέβηκε στην τηλεοπτική πίστα του Dancing, η ηθοποιός Βάσια Τριφύλλη…

Στις 23:20 ανέβηκε στην τηλεοπτική πίστα του «Dancing» η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η οποία ξεσήκωσε τα πλήθη.
Αν και πριν το χορευτικό η ίδια έλεγε ότι είχε αγωνία για το συγκεκριμένο live, τελικά, το αποτέλεσμα μάλλον τη διέψευσε.
Οι κριτές την αποθέωσαν και ο Γιάννης Λάτσιος, έβαλε το πρώτο δεκάρι για φέτος! Δείτε βίντεο εδώ 

Ο Ηλίας Βρεττός χόρεψε τσα τσα τσα με τραγούδι του Σάκη Ρουβά. Δεν άκουσε τα καλύτερα από τους κριτές, ωστόσο συγκέντρωσε 42 βαθμούς.

Πέμπτη, διαγωνίστηκε η Έλενα Παπαβασιλείου, με μια χορογραφία ειδικά προσαρμοσμένη για εκείνη, μετά τον τραυματισμό της σε μια πρόβα. Πήραν δύο εννιάρια από τους κριτές και συγκέντρωσαν συνολικά 42 βαθμούς!

Στις 22:30 ανέβηκε στην τηλεοπτική πίστα του Dancing η Κατερίνα Στικούδη. Αρχικά χόρεψε τάνγκο και μετά τραγούδισε, κερδίζοντας το πιο θερμό χειροκρότημα. Δείτε εδώ το χορό της
,

Ο Νίκος Αναδιώτης χόρεψε τσα τσα τσα και εντυπωσίασε τους κριτές με την πρόοδό του. Η βαθμολογία του; 40 βαθμοί. Η μεγαλύτερη βαθμολογία που του έχουν βάλει μέχρι σήμερα.

Τρίτο ζευγάρι ποιυ διαγωνίστηκε ήταν η Λάουρα Νάργες με τον παρτενέρ της Γιάννη, που χόρεψαν αργεντίνικο τάνγκο, ντυμένοι… κύριος και κυρία Σμιθ. Πήραν το πρώτο του εννιάρι και συγκέντρωσαν συνολικά 41 βαθμούς.

Δεύτερος χόρεψε ο Σπύρος Σούλης. «Κουραστικό και πολύ διαφορετικό το τσα τσα τσα» είπε…
«Ήταν μία από τις καλύτερες εμφανίσεις σας» σχολίασε η Κάτια Δανδουλάκη και μαζί της συμφώνησε ο Γιάννης Λάτσιος. Ο Σπύρος Σούλης συγκέντρωσε συνολικά 40 βαθμούς.

Πρώτη «άνοιξε» το χορό η Κέλλυ Κελεκίδου. Ανάμεσα στο κοινό που την παρακολουθούσε από το στούντιο, ήταν και ο  άνδρας της Νίκος Κουρκούλης. Δείτε βίντεο εδώ, πώς σχολίασε το χορό της γυναίκας του

Η Ζέτα Μακρυπούλια καλωσόρισε τους τηλεθεατές στο πρώτο live του 2013 και υποσχέθηκε μια μοναδική βραδιά με ξεχωριστούς καλεσμένους. «Απόψε η εμφάνισή του Τρύφωνα , θα μείνει στην ιστορία» είπε και συμπλήρωσε ότι θα τραγουδήσει και θα χορέψει στο show η Κατερίνα Στικούδη.

Διαβάστε ακόμα:

O Τρύφωνας κάνει πρόβες για το «Gangnam style» που θα χορέψει στο «Dancing»! BINTEO

Παπαδημητρίου-Βρεττός: Δε χορεύουμε για τη δημοσιότητα