Η Βάσια Παναγοπούλου εξομολογείται την άγνωστη ιστορία με τον Μιχάλη Ασλάνη

Βάσια Παναγοπούλου

Δείτε όσα είπε η Βάσια Παναγοπούλου στο Pop Up.

Στην εκπομπή Pop Up και τον Ιορδάνη Παπακυριακού έδωσε συνέντευξη η Βάσια Παναγοπούλου που αποκάλυψε και μια άγνωστη ιστορία με τον Μιχάλη Ασλάνη.

«Η παράσταση “Πιο Δυνατές” είναι μια παράσταση για να καταλάβουν οι άντρες το μυαλό μιας γυναίκας. Πέρασα στο Πάντειο, αλλά δεν πήγα ποτέ γιατί ήθελα να σπουδάσω υποκριτική. Δεν είπα ποτέ στη μαμά μου ότι πέρασα στο πανεπιστήμιο. Το ανακάλυψε τυχαία και έβαλε τα κλάματα. Η μαμά μου έλεγε πάντα “πώς μου το έκανες αυτό και δεν πήγες να σπουδάσεις;”. Έκανα κολύμβηση και με σταμάτησε η μαμά μου διά της βίας γιατί έλεγε ότι είχα κάνει τεράστιες πλάτες», είπε αρχικά η Βάσια Παναγοπούλου.

Η Βάσια Παναγοπούλου πρόσθεσε στη συνέχεια: «Ήμουν πελάτισσα στο μαγαζί του Μιχάλη και με είδε στεναχωρημένη γιατί δεν είχα λεφτά για να τα βγάζω πέρα. Η μαμά μου, όταν αποφάσισα να γίνω ηθοποιός, μου είπε ότι θα μου δίνει μόνο φαγητό και στέγη. Και μου είπε ο Μιχάλης ότι μπορώ να σε βοηθήσω, να σε βάλω να κάνεις 2-3 φωτογραφίσεις, θα πάρεις λεφτά. Κι έτσι έγινε! Κάναμε 2-3 φωτογραφίσεις, πήρα κάποια χρήματα κι ένιωθα τρομερά δυνατή που δεν είχα ανάγκη να είμαι με το χέρι απλωμένο στη μαμά».