Η Βάνια έγινε Ματίνα Νικολάου, δάκρυσε με τον Νίκο Μουτσινά και έπεσε στην αγκαλιά του Βασίλη Πορφυράκη

Ματίνα Νικολάου

Συγκινητική αυλαία και για την Ματίνα Νικολάου στο "Καλό μεσημεράκι" του ΣΚΑΪ.

Για τελευταία φορά σαν Βάνια βρέθηκε η Ματίνα Νικολάου, το μεσημέρι της Παρασκευής, στο πλευρό του Νίκου Μουτσινά μιας και το «Καλό μεσημεράκι» έριξε οριστική αυλαία στον ΣΚΑΪ. Έτσι, λίγη ώρα πριν τους τίτλους τέλους, η γοητευτική ηθοποιός είχε μια προσωπική στιγμή με τον καλό της φίλο και παρουσιαστή της εκπομπής.

Ειδικότερα, η Ματίνα Νικολάου εξομολογήθηκε πως «βέβαια και θα μιλήσω κανονικά τώρα. Ήταν πάρα πολύ μεγάλη η χαρά μου, Νικόλα, για αυτή τη συνεργασία. Μου έμαθες πάρα πολλά. Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ όλη την ομάδα γιατί με αγάπησαν όλοι πάρα πολύ και μου το έδειξαν και εγώ το ίδιο. Σε ευχαριστώ εσένα, ξέρεις τι αισθάνομαι για εσένα, σ’ αγαπώ πολύ».

«Και εγώ αυτή την περούκα θα την κρατήσω, θα υπάρχει η περούκα… αν χρειαστεί τώρα στα κοντά! Τώρα, σε πέντε μήνες;» πρόσθεσε εν συνεχεία, εμφανώς φορτισμένη συναισθηματικά, η Ματίνα Νικολάου για να κάνει μια θερμή αγκαλιά στον Νίκο Μουτσινά. Στη συνέχεια, δε, η πόρτα άνοιξε και εισέβαλε στο πλατό ο σύντροφος της, Βασίλης Πορφυράκης στου οποίου και την αγκαλιά χώθηκε με χαμόγελο.

«Εγώ θέλω να πω πόσο ικανοποιημένος νιώθω που μέσα από αυτή την εκπομπή δόθηκε η ευκαιρία σε όλους να γνωρίσετε αυτό το μοναδικό ταλέντο. Είναι καλή κοπέλα και ταλαντούχα, αν και μου έχει ρουφήξει όλα τα νιάτα και χωρίς αντίκρισμα όπως βλέπετουμε» υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Μουτσινάς με τη σειρά του για την συνεργάτιδα και αγαπημένη του φίλη.