Η Βάνα Μπάρμπα θυμάται τον Χρήστο Κυριαζή – «Ήμουν πολύ πιο κάτω από αυτόν»

Βάνα Μπάρμπα

" Δεν μπορούσα να καταλάβω την περσόνα του, την προσωπικότητα του" εξομολογήθηκε η Βάνα Μπάρμπα.

Στην πρεμιέρα του Chart Show με την Δέσποινα Βανδή βρέθηκε καλεσμένη η Βάνα Μπάρμπα το βράδυ του Σαββάτου στον Alpha. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε, μάλιστα, με λόγια θερμά για τον αείμνηστο Χρήστο Κυριαζή όταν βρέθηκε δική του επιτυχία στα 30 δημοφιλέστερα κομμάτια του ’90.

Ειδικότερα, η Βάνα Μπάρμπα ανέφερε πως «ήταν ιδιαίτερος άνθρωπος και σπουδαία προσωπικότητα. Ξέρεις, εγώ είχα την τιμή και την τύχη να τον μάθω αλλά ήμουν πολύ πιο κάτω από αυτόν. Δεν μπορούσα να καταλάβω την περσόνα του, την προσωπικότητα του. Ήταν ένας άνθρωπος που πηγαίναμε στη Σαντορίνη και έγραφε στο ηλιοβασίλεμα».

«Τον θυμάμαι τον Χρήστο έτσι. Όταν σηκωνόταν το βράδυ και έλεγε «άναψε ένα λιβανάκι, μύρισε Θεός». Τι ωραία ατάκα… Εκείνη την λώρα σηκωνόταν και πραγματικά έμοιαζε σαν αν μύριζε. Θέλω να πω ότι υπάρχει αυτό το κομμάτι του μέσα σου που είναι τόσο μεγάλο και δεν μπορεί να μην υπάρχει όταν είσαι ερωτευμένος, όταν έχεις πονέσει, όταν έχεις βαθιά συναισθήματα».

«Το μόνο που λέω στον Θεό είναι ευχαριστώ που είχα την τύχη να γνωρίσω σποδαίους ανθρώπους» συμπλήρωσε η Βάνα Μπάρμπα στην πρεμιέρα του Chart Show με την Δέσποινα Βανδή στον Alpha.