Η Τζόυς Ευείδη απαντά στον Γιώργο Λιάγκα: «Αν σου είναι δύσκολο να μπεις σε αυτή τη θέση, κάτι σου λείπει, κρίμα»

Τζόυς Ευείδη

"Δεν μπορούμε να έχουμε όλοι την ίδια αγάπη προς τον διπλανό μας, είτε είναι άνθρωπος, είτε είναι ζώο", τονίζει η ηθοποιός.

Στα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα σχετικά με τα ζώα, που έκανε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 μέσα στην εβδομάδα, απάντησε η Τζόυς Ευείδη. Η γνωστή ηθοποιός, που έχει σπουδαία φιλοζωική δράση, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Γεια Σου».

«Όταν αγαπάς πολύ τα ζώα και τα θεωρείς κομμάτι της οικογένειάς σου, σημαίνει ότι είσαι άνθρωπος με ενσυναίσθηση. Τα πονάς, θες να είναι χαρούμενα, θέλεις να είναι υγιή, όπως ένας άνθρωπό σου», δηλώνει η Τζόυς Ευείδη.

«Αν σου είναι δύσκολο να μπεις σε αυτή τη θέση, κάτι σου λείπει. Κρίμα…», επισημαίνει η ηθοποιός στην κάμερα του ΣΚΑΪ, απαντώντας στον Γιώργο Λιάγκα.

«Δεν στεναχωριέμαι, δεν είμαστε όλοι οι άνθρωποι ίδιοι. Είμαι σίγουρη ότι αυτός ο άνθρωπος συμπεριφέρεται υπέροχα στο δικό του ζώο αλλά δεν μπορούμε να έχουμε όλοι την ίδια αγάπη προς τον διπλανό μας, είτε είναι άνθρωπος, είτε είναι ζώο», καταλήγει στις δηλώσεις της η Τζόυς Ευείδη.

«Το σκυλάκι δεν μπορεί να είναι παιδί, το ζώο δεν είναι ισότιμο με τον άνθρωπο, μην τρελαθούμε. Μιλάει ένας άνθρωπος που έχει σκύλο. Η οικογένειά μου είμαι εγώ και τα παιδιά μου και η μάνα των παιδιών μου που είναι οικογένεια με τα παιδιά. Αυτό είναι οικογένεια.

Μην τα μπερδεύουμε όλα. Τα αισθήματα δεν πρέπει να βαφτίζονται και με υπερβολικές λέξεις που για μένα δημιουργούν και προβλήματα μετά. Τι πάει να πει μέλος της οικογένειας το σκυλί; Είναι δίπλα στην οικογένεια, δεν είναι μέλος της οικογένειας», ανέφερε μεταξύ άλλων στον αέρα της εκπομπής του ο Γιώργος Λιάγκας, δηλώσεις στις οποίες κλήθηκε να απαντήσει παραπάνω η Τζόυς Ευείδη.