«Η Τζούλια Νόβα θέλει χρόνο με τον εαυτό της μετά τον χωρισμό – Έχει αποστασιοποιηθεί»

Τζούλια Νόβα

Πως έχει επιδράσει ο χωρισμός στο πρώην κορίτσι του "Τροχού της τύχης";

Για την αγαπημένη της φίλη, Τζούλια Νόβα και τις αλλαγές που έχει φέρει στην καθημερινότητα της ο χωρισμός με τον Γιάννη Μάρκου μίλησε στην κάμερα του «Έλα χαμογέλα» γνωστό μοντέλο. Ο λόγος για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου που βρέθηκε στην πρεμιέρα της Χρύσπα σε νυχτερινό μαγαζί.

«»Κάνουμε πολύ παρέα με την Τζούλια Νόβα και πιστεύω ότι την επηρέασε λίγο η καραντίνα όπου όλες οι σχέσεις δοκιμάστηκαν» σημείωσε χαρακτηριστικά με χαμόγελο η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. «Είναι γενικά σε μια φάση που θέλει χρόνο. Θέλει χρόνο όχι για τον χωρισμό αλλά χρόνο με τον εαυτό της».

«Οπότε πιστεύω ότι τα πολλά τηλέφωνα αυτή την περίοδο δεν της κάνουν καλό. Έχει λίγο αποστασιοποιηθεί γενικότερα. Μιλήσαμε, στείλαμε κάποια μηνύματα αλλά όλα έχουν μείνει εκεί. Δηλαδή σσε κάποια μηνύματα. Δεν έχουμε μιλήσει καν στο τηλέφωνο» πρόσθεσε, με ειλικρίνεια, η καλή φίλη της Τζούλιας Νόβα.

Αξίζει, ωστόσο, να σημειωθεί πως στην ίδια έξοδο ο πρώην σύντροφος της Τζούλιας Νόβα δήλωσε στις κάμερες πως πια δεν είναι στεναχωρημένος για τον χωρισμό και προσπαθεί να προχωρήσει στην προσωπική του ζωή.