Γιατί η Τζούλια Νόβα αποφάσισε να γεννήσει στο σπίτι;

Τζούλια Νόβα

«Ο ερχομός του μωρού με ηρέμησε», λέει η Τζούλια Νόβα.

Για τις πρώτες γιορτές με το μωρό στο σπίτι, αλλά και για το πώς άλλαξε η καθημερινότητά της μίλησε η Τζούλια Νόβα στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

«Τις πρώτες μέρες ήταν σκέτη τρέλα με το μωρό. Γενικά τα βράδια κοιμάμαι, δεν έχω παράπονο, παρά μόνο κάποιες μέρες που μας έχει κάνει κάτι περίεργα με κολικούς και κλάματα», είπε αρχικά η Τζούλια Νόβα.

Για την απόφασή της να γεννήσει στο σπίτι, η Τζούλια Νόβα απάντησε: «Νομίζω πως και δεύτερη φορά να έκανα παιδάκι στο σπίτι θα το έκανα. Όλο το σκηνικό ήταν οικείο. Πιο πολύ φοβόμουν το νοσοκομείο, μου προκαλούσε μεγάλο στρες. Με έπιασαν πόνοι τα ξημερώματα, έσπασαν τα νερά, δεν το πίστευα. Ξύπνησα τον άντρα μου, αντί να πανικοβληθώ ήμουν πολύ ήρεμη. Του είπα “νομίζω, δεν είμαι σίγουρη, ότι μου έσπασαν τα νερά”».

«Ο Μιχάλης ήταν σε όλη τη διαδικασία δίπλα μου. Στους πόνους τον κρατούσα από τα χέρια και τον τραβούσα τον καημένο. Η μαία ήρθε αμέσως στο σπίτι μου. Ο ερχομός του μωρού με ηρέμησε», πρόσθεσε στη συνέχεια η Τζούλια Νόβα.

Η Τζούλια Νόβα αποκάλυψε το όνομα της μικρής, η οποία θα λέγεται Βάιρα. Είναι ένα όνομα που φανερώνει δυναμικότητα και ταιριάζει με το ζώδιο της μικρής, όπως τόνισε χαρακτηριστικά.