Η Τζίνα Αλιμόνου λύνει τη σιωπή της για τον χωρισμό από τον Παύλο Βαρδινογιάννη

Αλιμόνου Βαρδινογιάννης

"Η πρότασή μου στον Παύλο ήταν να μείνουμε στην Ελλάδα γιατί θεωρούσα ότι αυτό είναι καλύτερο για τα παιδιά και για μένα".

Η Τζίνα Αλιμόνου μιλάει για τον χωρισμό της από τον Παύλο Βαρδινογιάννη, στο Gala που κυκλοφορεί αυτή τη Κυριακή με το Πρώτο Θέμα. Είναι η πρώτη φορά που μιλά μετά το πολύκροτο διαζύγιο και είναι εξαιρετικά αποκαλυπτική.

[dfp_ads id=236982]

Σύμφωνα με όσα μετέφεραν στο Πρωινό, η Τζίνα Αλιμόνου δηλώνει, μεταξύ άλλων: «Δεν ήμουν προετοιμασμένη ότι το διαζύγιο θα ήταν τόσο σκληρό. Προκειμένου να υπερασπιστώ αυτό που πιστεύω ότι είναι σωστό για μένα και τα παιδιά μου, βάζω κάτω το κεφάλι και δίνω τον αγώνα που πρέπει να δώσω. Η πρότασή μου στον Παύλο ήταν να μείνουμε στην Ελλάδα γιατί θεωρούσα ότι αυτό είναι καλύτερο για τα παιδιά και για μένα. Έμεινα για δύο χρόνια στο Κονέκτικατ, συνειδητοποίησα ότι δεν είναι το μέρος που θέλω να περάσω την υπόλοιπη ζωή μου. Προσπάθησα πάρα πολύ να προσαρμοστώ. Δεν ήταν επιλογή μου να πάω, δεν ήθελα, αλλά σεβάστηκα την επιθυμία του και έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα».

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…