Η Τζέσυ Παπουτσή μίλησε πρώτη φορά για το σοβαρό πρόβλημα με την υγεία της

«Πιστεύω ότι η ώρα του κάθε ανθρώπου είναι προκαθορισμένη...»

Η αγαπημένη όλων Τζέσυ Παπουτσή βρέθηκε στην εκπομπή JOY του ΣΚΑΪ το απόγευμα της Κυριακής. Σε μια ανθρώπινη και φιλική κουβέντα με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου μίλησε πρώτη φορά για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε…

«Είχα ένα μηνιγγίωμα στο κεφάλι έξι εκατοστά. Έπιασα ένα εξόγκωμα στο κεφάλι μου και λέω θα είναι από περούκα… Πήγα έκανα εξετάσεις και μου λέει ο γιατρός «αποκλείεται να είναι δικές σου!», γιατί δεν είχα κανένα σύμπτωμα. Ο γιατρός μου είπε να πάω στο Newcastle στην Αγγλία».

Η Τζέσυ Παπουτσή εξήγησε γιατί δεν έμαθε κανείς για το πρόβλημά της: «Δεν μαθεύτηκε γιατί δεν ήθελα εγώ. Συνέβη πριν δύο τρία χρόνια. Τώρα το λέω γιατί η πρόληψη είναι η καλύτερη ιατρική. Πήγα έξω και δεν το ήξερε κανείς, μόνο η μάνα μου και η οικογένειά μου. Δεν ήθελα ο κόσμος να αναστατωθεί. Για δεκατέσσερις μέρες έκανα τις εγχειρήσεις και γύρισα. Όπως πήγα, έτσι ήρθα». 

Η ηθοποιός αφηγήθηκε με το χαρακτηριστικό της χιούμορ όλο αυτό που βίωσε και τόνισε: «Πιστεύω ότι η ώρα του κάθε ανθρώπου είναι προκαθορισμένη». 

//www.youtube.com/embed/Ra9__2WNY2A

Διαβάστε ακόμα:

Η αποκάλυψη της Ναταλίας έκανε την Τζέσυ Παπουτσή να δακρύσει στον αέρα της εκπομπής!

Τζέσυ είμαστε στον αέρα!