Η Τζένη ζήτησε να αποχωρήσει από το My Style Rocks αιφνιδιάζοντας τους πάντες

My Style Rocks

"Είναι καλό να αφήνουμε κάτι όταν πρέπει" δήλωσε η διαγωνιζόμενη του My Style Rocks.

Σε μια απρόσμενη on air δήλωση προχώρησε, στο My Style Rocks, η Τζένη Γεωργιάδου. Μια δήλωση που ξάφνιασε τόσο την παρουσιάστρια, Κατερίνα Στικούδη όσο και τους Έλενα Χριστοπούλου, Λάκη Γαβαλά και Στέλιο Κουδουνάρη.

Πιο συγκεκριμένα, η Τζένη Γεωργιάδου σημείωσε χαρακτηριστικά προς την παρουσιάστρια του ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ πως «δεν έχει να κάνει κάτι με εσάς… Δεν έχει να κάνει τίποτα με τα παιδιά… Την απόφαση μου την πήρα προχθές.  Ήταν και είναι ένα ρίσκο για μένα η απόφαση να φύγω».

«Δεν έχει συμβεί κάτι. Δεν έχει να κάνει με τα παιδιά ούτε με τους κριτές. Είναι καλό να αφήνουμε κάτι όταν πρέπει» πρόσθεσε η παίκτρια.

Η Κατερίνα Στικούδη δεν έκρυψε την αντίθεση της με αυτή την απόφαση της διαγωνιζόμενης του My Style Rocks. «Αυτό είναι κάτι που μας μειώνει πάρα πολύ και δεν πιστεύω ότι το άκουσα ποτέ ούτε ότι είσαι ένας τέτοιος χαρακτήρας» τόνισε, με τη σειρά της, η Έλενα Χριστοπούλου.

«Εμείς σαν κριτική επιτροπή θα κάνουμε ότι απλά δεν το ακούσαμε. Θα το θεωρήσουμε σαν μια άτυχη στιγμή, δική σου και του παιχνιδιού» συμπλήρωσε η κριτής του My Style Rocks.