Η Τζένη Θεωνά για την δήλωσή της περί μπούλινγκ από τον Κωνσταντίνο Ρήγο που παρεξηγήθηκε

Τζένη Θεωνά

"Το σημαντικό είναι ότι δεν το παρεξήγησε ο Κωνσταντίνος αλλά εγώ θεώρησα ότι έπρεπε να αποκατασταθεί" ανέφερε η Τζένη Θεωνά.

Στον καναπέ του The 2Night Show κάθισε η Τζένη Θεωνά κι απάντησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για μία δήλωση που είχε κάνει περιπαικτικά περί μπούλινγκ από τον Κωνσταντίνο Ρήγο και που παρεξηγήθηκε από τα μέσα.

Η ηθοποιός ανέφερε: «Τα λεγόμενα ήταν συγκεκριμένα και ήταν χιουμοριστικό αυτό που είπα. Το σημαντικό είναι ότι δεν το παρεξήγησε ο Κωνσταντίνος αλλά εγώ θεώρησα ότι έπρεπε να αποκατασταθεί. Έκανα κι ανάρτηση στο Instagram. Είχα πει ότι έχει πολύ βιτριολικό χιούμορ και ενίοτε μπορεί να σε ισοπεδώσει με τις ατάκες του και πάντα εντός εισαγωγικών ότι έχω δεχθεί μπούλιγνκ από αυτόν. Το είπα τηλεοπτικά σε συνέντευξη και βγήκε τίτλος ότι έχω δεχθεί μπούλινγκ από τον Κωνσταντίνο Ρήγο που είναι τελείως εκτός και πρέπει να αποσαφηνιστεί γιατί με το χιούμορ που έχει και με την προσωπικότητά του στηρίζει και σέβεται ειδικά τους ηθοποιούς ως σκηνοθέτης. Η φροντίδα που έχω νιώσει από τον ίδιο είναι σπάνια.»

Η Τζένη Θεωνά έθεσε τα πράγματα στην σωστή τους βάση.