Η Τζένη Θεωνά αποκαλύπτει – «Μου είχε μιλήσει πολύ άσχημα, με έχει προσβάλει επανειλημμένα»

Τζένη Θεωνά

"Είναι το χόμπι του αυτό. Μιλάμε για bullying" τόνισε η Τζένη Θεωνά.

Την Τζένη Θεωνά είδαμε, το βράδυ της Παρασκευής, καλεσμένη στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» της ΕΡΤ. Η γοητευτική ηθοποιός μίλησε, μέσα σε όλα, για την απόφαση να ασχοληθεί με την υποκριτική αλλά και τον Κωνσταντίνο Ρήγο για τον οποίο δεν μίλησε με τα… ωραιότερα ομολογουμένως λόγια.

Πιο συγκεκριμένα, η Τζένη Θεωνά σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είχα μια μαμά πολύ θεατρόφιλη, που αγαπούσε πολύ το διάβασμα και τη λογοτεχνία οπότε υπήρχαν προσλαμβάνουσες. Μας πήγαινε κάθε Κυριακή σε παιδικό θέατρο και βλέπαμε πάρα πολλές ωραίες παραστάσεις. Αισθανόμουν πάντα πως ήθελα να γίνω ηθοποιός. Η πιο καθαρή αίσθηση που έχω από αυτή την απόφαση είναι όταν παίζαμε παιχνίδια, ρόλους και εγώ έλεγα πως θα γίνω ηθοποιός».

«Αυτό κάπως ξεχάστηκε στην πορεία λόγω αγάπης προς τη μάθηση, αλλά δεν ήμουν καθόλου δημοφιλής στο σχολείο. Ήμουν φυτό και πολύ παιδάκι, καθόλου θυληκή! Είχα όλα τα αρνητικά! Είχα φίλες αλλά ποτέ δεν ήμουν η ωραία του σχολείου» παραδέχθηκε, με χαμόγελο, η ηθοποιός προσθέτοντας πως «υπήρχαν πολλές πιο γυναίκες και κυρίως μη φυτά. Σε μένα άργησε να έρθει αυτό».

Όσον αφορά, ωστόσο, τη συνεργασία που είχε στο παρελθόν με τον Κωνσταντίνο Ρήγο, η Τζένη Θεωνά δε δίστασε να προδώσει πως «με τον Δήμο γνωριστήκαμε στο Rocky Horror Show που είναι αυτή η υπέροχη ταινία και κάναμε παράσταση με τον Κωνσταντίνο Ρήγο. Μια φοβερή περσόνα, βιτριολική ο οποίος μου είχε μιλήσει πάρα πολύ άσχημα. Με πάρα πολλές αφορμές. Πολύ, πολύ, πολύ άσχημα. Με έχει προσβάλει επανειλημμένα. Είναι το χόμπι του αυτό. Μιλάμε για bullying».

«Το ξέρει και τα έχω ηχογραφημένα. Είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να σε ισοπεδώσει με το χιούμορ του και για αυτό τον αγαπάμε» κατέληξε η Τζένη Θεωνά.