Η Τζένη Μπαλατσινού για την δυσκολία που αντιμετώπισε στην γέννηση του γιου της

Τζένη Μπαλατσινού

"Αν δεν ήταν ο Βασίλης να ζητήσει μια δεύτερη γνώμη, δεν θα ήμασταν τόσο προετοιμασμένοι για αυτό το οποίο συνέβη, θα είχαμε πάει με άγνοια" σημείωσε η Τζένη Μπαλατσινού.

Για την δυσκολία που αντιμετώπισε στην γέννηση του τέταρτου παιδιού της αναφέρθηκε η Τζένη Μπαλατσινού στο Ενώπιος Ενωπίω με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

«Ήταν κάτι που γνωρίζαμε από τον Σεπτέμβριο ότι υπήρχε μια δυσκολία. Δεν ήθελα να το πολυσκέφτομαι και να μεγεθύνω τη δυσκολία, μέχρι και την τελευταία στο μυαλό μου είχα υποβαθμίσει αρκετά αυτή τη δυσκολία. Θέλω να πω ότι ο Βασίλης εκτός από άντρας της ζωής μου, υπήρξε και ο φύλακας άγγελος μου γιατί αν δεν ήταν ο Βασίλης να ζητήσει μια δεύτερη γνώμη, δεν θα ήμασταν τόσο προετοιμασμένοι για αυτό το οποίο συνέβη, θα είχαμε πάει με άγνοια» είπε η Τζένη Μπαλατσινού.

«Ένα τηλέφωνο έκανα πριν μπω μέσα, τη μοναχή μου στην Πάμο. Κανείς δεν γνώριζε ότι μπήκα για να γεννήσω, ούτε οι γονείς μου. Θεωρώ πραγματικά ότι το παιδί μας αυτό είναι ένας άγγελος, ήμουν τυχερή, οφείλω πολλά στον Βασίλη» συμπλήρωσε η Τζένη Μπαλατσινού.