Η τραγουδίστρια Αθηναΐς συγκίνησε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο Κάτι ξαναψήνεται

Αθηναΐς

Σε έναν διαφορετικό ρόλο, εκτός αυτού της τραγουδίστριας, απολαύσαμε αυτή την εβδομάδα, την Αθηναΐς.

Η Αθηναΐς, άφησε για λίγο το μικρόφωνο, και για φιλανθρωπικό σκοπό, βρέθηκε στην εκπομπή «Κάτι ξαναψήνεται», για να διαγωνιστεί για τις μαγειρικές της ικανότητες. Aν και εφόσον κέρδιζε το χρηματικό έπαθλο, θα το δώριζε σε συγκεκριμένο ίδρυμα για παιδιά.

Η Αθηναΐς, κάνοντας τον τελευταίο χρόνο μία σημαντική αρχή στην καριέρα της, μέσα από τη συνεργασία της με τη G Music, με νέο όνομα και νέα μουσική ταυτότητα -στο παρελθόν μεσουρανούσε στο μουσικό πεντάγραμμο ως Έλενα Μεταξά-, υποδέχτηκε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, στο εξοχικό της στο Λαύριο, όπου μαγείρεψαν μαζί, ενώ είχαν την ευκαιρία, να τραγουδήσουν, αλλά και να συζητήσουν πολλά.

Η παρουσιάστρια, θέλοντας να μάθει περισσότερα για την τραγουδίστρια καλεσμένη της, της έκανε μία εξονυχιστική συνέντευξη, αναφορικά με το παρελθόν της, τους λόγους, που την οδήγησαν να απουσιάσει μεγάλο χρονικό διάστημα από τις πίστες, αλλά και για το δυναμικό comeback της, με νέο όνομα και νέα εξωτερική εμφάνιση, και νέα τραγούδια, με τη G Music. Η Αθηναΐς, πιο εξομολογητική από ποτέ, άνοιξε την καρδιά της στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, προκαλώντας την έκπληξη της, αλλά και μεγάλη συγκίνηση.

Δείτε ΕΔΩ το επεισόδιο από το Κάτι Ξαναψήνεται.