Η Τιτίκα Σαριγκούλη ετοίμασε την αυτοβιογραφία της λίγο πριν πεθάνει

Τιτίκα Σαριγκούλη

Όσα αποκάλυψε η εκπομπή "Καλύτερα δε γίνεται" για την Τιτίκα Σαριγκούλη.

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο σκόρπισε ο θάνατος της ηθοποιού Τιτίκας Σαριγκούλη, η οποία έφυγε από την ζωή την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου. Ένα μεσημέρι αργότερα, στην εκπομπή «Καλύτερα δε γινεται» του Alpha, η Ναταλία Γερμανού μίλησε σε τηλεφωνική σύνδεση με τον δημοσιογράφο Νίκο Νικόλιζα.

Μέσα σε όλα, ο δημοσιογράφος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μέχρι την τελευταία στιγμή η Τιτίκα Σαριγκούλη ετοίμαζε και μάλιστα είχε έτοιμο ένα βιβλίο με εκείνη ηρωίδα. Αξίζει να σημειωθεί πως ακόμα και τη σελιδοποίηση των 60 βιβλίων της την είχε κάνει η ίδια. Όλα τα έκανε η ίδια και πήγαινε απευθείας έτοιμο στους εκδότες».

«Μάλιστα, μεθαύριο, θα πήγαινε μαζί με τον ανιψιό της στον εκδότη και τον Μάρτιο επιθυμούσε να κάνει την παρουσίαση. Ήταν σαν αυτοβιογραφία της» πρόσθεσε ο δημοσιογράφος Νίκςο Νικόλιζας στο «Καλύτερα δε γίνεται».

Τέλος, προστέθηκε στην εκπομπή του Alpha πως «οι αθυροστομίες της δεν είχαν καμία σχέση με την Τιτίκα Σαριγκούλη. Ήταν πάντα ευγενέστατη και μιλούσε σε όλους στον πληθυντικό. Οι ρόλοι την παρουσίαζαν έτσι».