Η τηλεθεάτρια έβαλε τα κλάματα από τα σχόλια Σταμάτη-Λιάγκα για το φαγητό της!

Γιώργος Λιάγκας: "Θα πάμε τουαλέτα μετά"! - Σάσα Σταμάτη: "Για μακαρόνια δεν κάνεις! Κάνε κάτι άλλο κορίτσι μου"! - Δείτε το βίντεο!

Απρόσμενη κατάληξη είχε η στήλη με τον διαγωνισμό φαγητού που γίνεται στο Πρωινό mou κάθε Παρασκευή και στον οποίο παίρνουν μέρος τηλεθεάτριες της εκπομπής.

Όλα ξεκίνησαν την ώρα της βαθμολογίας του πιάτου που είχε ετοιμάσει η τηλεθεάτρια Σοφία, μακαρόνια με κιμά. Η Σάσα Σταμάτη, την ώρα που έδινε το «7» της, είπε: «Δεν μ’ άρεσε καθόλου! Συγνώμη κοπελίτσα μου»… Ακολούθησε ο Γιώργος Λιάγκας με βαθμό «5» και το σχόλιο: «Δεν είναι καλή! Άγευστη πολύ, στεγνή πολύ, δεν μου άρεσε καθόλου»!

Όταν ο Άκης Πετρετζίκης εξήγησε ότι το λάθος ήταν η κακής ποιότητας κιμά που της έδωσε ο χασάπης, ο Γιώργος Λιάγκας επανήλθε λέγοντας: «Γι’ αυτό και θα πάμε τουαλέτα μετά»!

Αυτό ήταν και το κερασάκι στην τούρτα για την Σοφία, η οποία ξέσπασε σε κλάματα, από όλα αυτά που άκουγε για το φαγητό της. Η Φαίη Σκορδά έσπευσε να την παρηγορήσει, ενώ η Σάσα Σταμάτη συμπλήρωνε: «Μήπως σε απάτησε ο γκόμενός σου; Για μακαρόνια δεν κάνεις! Κάνε κάτι άλλο κορίτσι μου»!

Δείτε το βίντεο:

http://www.youtube.com/embed/5R3t7szc_jU

Διαβάστε ακόμα:

Έξω φρενών η Σκορδά με τη συμπεριφορά των συνεργατών της!

Xαμός στο Πρωινό mou! Έξαλλος ο Λιάγκας με τα φαγητά των τηλεθεατών!

Έξαλλος ο Λιάγκας με τα προφιτερόλ! Τι απάντησαν οι διαγωνιζόμενες;

Χαρακτήρισε «άθλιες» τις βασιλόπιτες που του πήγαν οι τηλεθεάτριες!