Η Θεοφανία Παπαθωμά μίλησε για τον χωρισμό της από τον Πασχάλη Τσαρούχα

Θεοφανία Παπαθωμά

"Τα πράγματα που χωρίζουν ένα ζευγάρι είναι κυρίως..."

Η Θεοφανία Παπαθωμά βρέθηκε καλεσμένη Μετά τα μεσάνυχτα στην Ελεονώρα Μελέτη και μίλησε για πολλά. Με αφοπλιστική ειλικρίνεια, η ηθοποιός εξομολογήθηκε για τον χωρισμό της από τον Πασχάλη Τσαρούχα και αποκάλυψε τους λόγους που οδήγησαν το ζευγάρι στο διαζύγιο.

«Δε νομίζω ότι δεν υπάρχει χωρισμός που δεν είναι επώδυνος, είναι ένας ξεριζωμός ένας θάνατος. Κάτι ξεριζώνεται από μέσα σου. Ξεριζώνεται η καρδιά σου. Κανένας χωρισμός δεν είναι εύκολος. Βέβαια εμείς το κάναμε σταδιακά, μέναμε ήδη στο ίδιο σπίτι 3 χρόνια σε διάσταση. Δεν είναι καθόλου εύκολο. Αν δεν είχαμε το παιδί θα είχαμε ίσως χωρίσει πολύ νωρίς. Όταν έχεις ένα παιδί προσπαθείς πολύ. Εγώ τουλάχιστον προσπάθησα».

Τα πράγματα που χωρίζουν ένα ζευγάρι είναι κυρίως ο εγωισμός, τρίτα πρόσωπα που μπαίνουν στη σχέση είτε είναι εραστές ερωμένες ή συγγενικά πρόσωπα, η απιστία δηλαδή. Και τελικά, ένα ζευγάρι που έχει ενωθεί από αγάπη, χωρίζει γιατί ξαφνικά αυτή η αγάπη δεν ενεργοποιείται διότι κάτι παρεμβάλλεται», ανέφερε η Θεοφανία Παπαθωμά.

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…