Η Θεοφανία Παπαθωμά αποκαλύπτει για τον απαγορευμένο έρωτα στο «Μαύρο Ρόδο»

Θεοφανία Παπαθωμά

«Υποδύομαι πρώτη φορά αρνητικό ρόλο, δεν έχω παίξει ποτέ κακιά, είναι πρώτη φορά για μένα και είναι μια πρόκληση» ανέφερε η Θεοφανία Παπαθωμά.

Στην παρέα της «Ελένης» βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής η Θεοφανία Παπαθωμά. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τη νέα σειρά του MEGA, «Μαύρο Ρόδο», στην οποία συμμετέχει και κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα στις 3 Οκτωβρίου στις 22.30.

«Έχουμε έναν απαγορευμένο έρωτα ανάμεσα στη μοναχή και τον νεαρό. Εγώ παίζω τη μητριά της μονάχης, υποδύομαι την Πολυξένη, και ο Λευτέρης (Γεράσιμος Σκιαδαρέσης) είναι ο άντρας μου και μπαμπάς της μοναχής. Η κοπέλα οικειοθελώς πηγαίνει στο μοναστήρι, είναι και η θεία της μέσα».

Η Πολυξένη, ο ρόλος που υποδύεται η Θεοφανία Παπαθωμά στο «Μαύρο Ρόδο», «έχει μια κόρη, την Όλγα, από προηγούμενο γάμο».

«Παλιά, δούλευα στα μπουζούκια, ήμουν τραγουδίστρια και ο Κακούρης ήταν πρώην μου, είχαμε σχέση. Η ‘Πολυξένη’ δεν είναι κακός άνθρωπος αλλά κάνει δολοπλοκίες. Η σχέση της με τη νεαρή μοναχή δεν είναι πολύ καλή».

Η αγαπημένη ηθοποιός είπε ότι είναι η πρώτη φορά που υποδύεται «αρνητικό» χαρακτήρα.

«Υποδύομαι πρώτη φορά αρνητικό ρόλο, δεν έχω παίξει ποτέ κακιά, είναι πρώτη φορά για μένα και είναι μια πρόκληση».

Η νέα πολυαναμενόμενη σειρά του MEGA που αναμένεται να καθηλώσει τους τηλεθεατές, θα προβάλλεται κάθε εβδομάδα από Κυριακή έως και Τετάρτη.

«Έλλειψα επίτηδες 10 χρόνια για να μεγαλώσω τα παιδιά μου, αλλά με βοήθησαν και οι συνθήκες. Έκανα κάποια πραγματάκια απλά δε δούλευα κανονικά και κάποιες δουλειές που είχα κλείσει δεν έγιναν», λέει η Θεοφανία Παπαθωμά για την καριέρα της.

«Δεν είχα άγχος ποτέ για να μη με ξεχάσουν. Όταν θες να κάνεις κάτι, πάντα το κάνεις. Αν ήθελα να συνεχίσω να δουλεύω, θα το έκανα. Ήρθε η στιγμή που ένιωθα έτοιμη», καταλήγει.