Η Θεοδώρα Σιάρκου λέει «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» φέτος στην τηλεόραση

Θεοδώρα Σιάρκου

"Το 2008 που σταμάτησα από την τηλεόραση ήταν η περίοδος που δημιούργησα την οικογένεια μου" εξομολογείται η Θεοδώρα Σιάρκου.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Θεοδώρα Σιάρκου στη δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη και την κάμερα της εκπομπής «Happy Day». Η δημοφιλής ηθοποιός, που την φετινή σεζόν πρωταγωνιστεί στο σίριαλ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», αναφέρθηκε στην τηλεοπτική της αποχή, την οικογένεια και τη συνεργασία με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα σε όλα, η Θεοδώρα Σιάρκου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η αλήθεια είναι πως είχα μια απουσία 13 ετών από την τηλεόραση. Το 2008 που σταμάτησα στην πραγματικότητα ήταν η περίοδος που δημιούργησα την οικογένεια μου».

«Τα παιδιά μου σήμερα είναι χαρούμενα που οι συμμαθητές τους ξέρουν «την μαμά της Σοφίας και του Δημήτρη που παίζει στην τηλεόραση» ή που έρχονται σπίτι μας και παίζω μαζί τους. Είναι κολακευτικό όλο αυτό και πολύ ευχάριστο» πρόσθεσε με χαμόγελο η πρωταγωνίστρια ξεκαθαρίζοντας πως ουδεμία σχέση με την Φιλιώ, την ηρωίδα που ερμηνεύει στη σειρά, δεν θα ήθελε να έχει στο μέλλον προς τα παιδιά της.

Παράλληλα, στην ίδια συνέντευξη, η Θεοδώρα Σιάρκου μίλησε από καρδιάς για τον σύζυγο της, Βασίλη. «Είναι 15 χρόνια σχέσης και γάμου. Είναι ένας πολύ γοητευτικός άνθρωπος, με πολύ χιούμορ κάτι που για μένα είναι βασικό συστατικό στη σχέση. Κάνει μια δουλειά για την οποία τον θαυμάζω, αν και είναι βέβαια πολύ επικίνδυνη, αλλά μας ανεβάζει αυτό την ανδρεναλίνη! Είναι επαγγελματίας δύτης και, όταν έχει να πέσει σε μεγάλα βάθη, τόσο μεγαλύτερη είναι και η αγωνία μου».

Τέλος, σχετικά με τη συνεργασία με τον Πέτρο Φιλιππίδη στο σίριαλ της ΕΡΤ1, «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο, ανέφερε: «Είναι ευλογία να δουλεύει κανείς μαζί του. Είναι ανεξάντλητος. Προσπαθώ λίγο, όχι να κλέψω αντιδράσεις ή τον τρόπο που παίζει, αλλά να καταλάβω πως χειρίζεται την κωμωδία γιατί είναι μοναδικός ο τρόπος του».