Η Τέτα Καμπουρέλη «έφαγε» την Βίκυ Κουλιανού και… βάζει κάτω 25αρες

Τέτα Καμπουρέλη

Όσα είπε η Τέτα Καμπουρέλη στην κάμερα του Πρωινού!

Στην κάμερα του Πρωινού μίλησε, το πρωί της Παρασκευής, η Τέτα Καμπουρέλη με αφορμή τη συμμετοχή στην παράσταση «Το κλουβί με τις τρελές». Πιο συγκεκριμένα, η Τέτα θα αντικαταστήσει το ρόλο που μέχρι πρότινος, στις πρόβες, κρατούσε η Βίκυ Κουλιανού!

«Ήταν μου είπαν πως θα κάνω μια drag queen δεν ήξερα ακριβώς τις είναι, οπότε είπα ναι. Φαντάστηκα πως είναι αγόρια που ντύνονται γυναίκες και έπεσα μέσα. Πήγα αμέσως γυμναστήριο και ξεκίνησα διατροφή» σημείωσε χαρακτηριστικά η Τέτα Καμπουρέλη. «Έχω χάσει 4,5 κιλά σε λίπος γιατί, εντάξει, είμαστε και κάποιας ηλικίας. Είμαι μια γιαγιά! Όταν με συμφέρει το λέω, όταν δεν με συμφέρει δεν το λέω. Είμαι όσο φαίνομαι, δεν είναι ωραίο και αυτό που σε ρωτούν τι ηλικία έχεις. Έχω τέσσερα χρόνια να σβήσω κεράκια, δεν θέλω» πρόσθεσε.

Σε ερώτηση, ωστόσο, της δημοσιογράφου πόσο νιώθει πως είναι, η Τέτα Καμπουρέλη απάντησε με χαμόγελο πως «μωρέ εγώ βάζω κάτω 25αρες! Χορεύω, τραγουδάω και είμαι στα καλύτερα μου».

«Πάντα περνάμε κρίση με τον σύζυγο μου, τον Βασίλη, καβγαδάκια μπορεί να έχουμε συνέχεια και αυτό δεν σταματάει. Είναι λίγο νευρικός εκείνος και εγώ είμαι λίγο φωνακλού! Μη με βλέπεις έτσι, χαριτωμένη και γελαστή! Άμα θυμώσω, θυμώνω! Έτσι, τσακωνόμαστε γιατί μας τονώνει και μετά ηρεμούμε. Δεν είμαστε καθόλου ήσυχο ζευγάρι» τόνισε για τη σχέση με τον σύζυγο της.

Μια ειλικρινής συνέντευξη από την Τέτα Καμπουρέλη στο Πρωινό…