Η Τατιάνα στον ΑΝΤ1: Η ενημέρωση περνάει στο internet

Βίντεο: Η εμφάνιση της Τατιάνας Στεφανίδου στο "10 με 1 μαζί"

Σε μια χαλαρή και άνετη συζήτηση, η Τατιάνα -ιδιαιτέρως εντυπωσιακή- μίλησε για την οικογένεια, τη σχέση της με τον Νίκο Ευαγγελάτο, αλλά κυρίως εξέφρασε την ανησυχία της για τα όσα συμβαίνουν στον δημοσιογραφικό χώρο.

''Κάποιοι άργησαν να καταλάβουν τη μεγάλη αλλαγή που συμβαίνει στον Τύπο. Βλέπεις να κλείνει το καθημερινό Βήμα, βλέπεις αυτή την κατάσταση στον Τύπο, βλέπεις τους ομίλους των περιοδικών να δανείζονται συνεχώς από τις τράπεζες και να μην μπορούν να συντηρηθούν, τα ραδιόφωνα να ψυχορραγούν, βλέπεις τα κανάλια να απολύουν κόσμο και δεν έχει καταλάβει κανείς ότι η ενημέρωση αλλάζει, ότι η ενημέρωση περνάει στο διαδίκτυο'', είπε χαρακτηριστικά.

Για το πέρασμα από τον έντυπο τύπο στον ηλεκτρονικό, η Τατιάνα είπε συγκεκριμένα: ''Ο άλλος είναι στο γραφείο του και δεν θέλει να περιμένει να πάει 8 το βράδυ για να δει το δελτίο ειδήσεων ή να πάρει την εφημερίδα, η οποία έχει τυπωθεί την προηγούμενη μέρα για να διαβάσει τα χθεσινά νέα. Με ένα κλικ ό,τι ώρα θέλει, ακόμη κι από το κινητό του διαβάζει τις ειδήσεις, αλλάζουν τα πράγματα''.

Δείτε τι είπε η Τατιάνα: