Η Τατιάνα Στεφανίδου υποδέχτηκε τον Νίκο Μουτσινά!

Μίλησαν για όλα...

Μετά από αρκετά χρόνια που έπαιζαν απέναντι σε αντίπαλα κανάλια, έφτασε η ώρα που η Τατιάνα Στεφανίδου άνοιξε την πόρτα της «Μία» για να υποδεχτεί τον Νίκο Μουτσινά. Τη συνάντηση αυτή την περίμεναν και οι δύο αρκετό καιρό και η άκρως ενδιαφέρουσα κουβέντα τους διανθίστηκε από πολλές στιγμές γέλιου.

Η απόφασή του να μη συνεχίσει το «Δέστε τους»

Γενικά δεν φημίζομαι για τη σταθερότητά μου, κάπως εγώ βαριέμαι. Για μένα ήταν η μακροβιότερή μου εκπομπή που συμμετείχα. Όταν αλλάζω κάθε χρόνο σπίτι, πέντε χρόνια εκπομπή… ξεπέρασα κατά πολύ τον εαυτό μου. όταν πήρα την απόφαση δεν είχα καμία πρόταση. Κάποια στιγμή ο κόσμος σου λέει «φτάνει» και από τη στιγμή που ήμουν και στο θέατρο δεν ήθελα να είμαι παντού σαν τα φανάρια. Σκέφτηκα λοιπόν ότι θα μπορούσα να κάνω μια μικρή παύση, να δω τι έχω κάνει όλα αυτά τα χρόνια, να σκεφτώ, να ηρεμήσω, να πέσουν οι ρυθμοί μου. 

Το πρόωρο τέλος του «Νικ ο΄κλοκ»

Τα πρόσωπα στις συνεντεύξεις έκαναν όλα νούμερα, το προηγούμενο που έκανα εγώ δεν έκανε. Από τη στιγμή που έβλεπα ότι δεν ήταν το αποτέλεσμα που έπρεπε, η κούραση ήταν κάτι το αδιανόητο… Μου είπαν ότι δεν μπορούσε να αλλάξει ώρα προβολής και είπα θα παρακαλέσω να σταματήσει.

https://www.youtube.com/embed/SxkXDP16N_s

Η ατυχής χρονιά στον ΑΝΤ1

Λέω στον Λάτσιο «Γουράκι! Να έρθω να σας κάνω ποδαρικό του χρόνου»! Έκατσα παραπάνω από ότι είχα υπολογίσει να καθίσω και δεν μπόρεσα να εκμεταλλευτώ το χρόνο όσο έπρεπε. Ζορίστικα ψυχολογικά. Στα γυρίσματα του σίριαλ πέρασα πάρα πολύ ωραία. Με την παράσταση πήρα τα πάνω μου. 

Θα κάνει πρωινό με την Φαίη Σκορδά;

Δεν είμαι σε θέση να κλείνω ζώνες, δεν ξέρω… Αν με ρωτάς τι θα ήθελα, δεν ξέρω. 

Εκπομπή με την Ζέτα Μακρυπούλια;

Κάποια στιγμή θα θέλαμε

https://www.youtube.com/embed/Af2i2OSja7w